Mimi Mercedez najavila je novi album sa dva singla, a ovog petka donosi i kompletno izdanje pod nazivom „Mržnja“. Ona tvrdi da on predstavlja sve ono što pravi rep mora da ima, a slušaoci će o tome moći sude na osnovu dvanaest novih pesama.

„Ovo je album na komesebi dozvoljavam više spontanosti i iskrenosti nego ikada.To je veliki rizik jer na taj načindaješ ljudima uvid u svoju realnu ličnost, a ne samo u lik koji si stvorila zarad promocije nekih vrednosti u koje veruješ, ali mislim da je to jedini put ka kvalitetnom sazrevanju“, govori Mimi povodom albuma „Mržnja“.

Mimi Mercedez poznata je kao jedno od imena u regionu koje neguje hip hop kulturu i ne krije svoju ljubav prema tradicionalnom rep zvuku. Na osnovu toga, izdvaja i svoj favorit sa novog albuma. „Ulična filozofija bezškolskih usmeravanja i elitističkih barijera je po meni najvažniji deo hip hop kulture i zbog toga je pesma koja mi najviše znači sa ovog albuma ona kojom zaključujem ceo svoj „Mržnja“ period –„Ljudi te vole kada si mrtav“. Vidimo se sledeće godine u ljubavnoj atmosferi“.

Mimi je album najavila sa dva singla –„Kučke“ i „Mržnja“. Praćena spotom koji je prikazao pravi Mercedez provod, „Kučke“ je jedan u nizu fristajlova nastao u sklopu izazova „pesmana dan“koji su Zartical i Mimi sebi zadali za period od dva meseca. Sa druge strane, kao numera specifične forme i prepoznatljivo moćnog teksta, upravo je „Mržnja“ bila inspiracija i za naziv samog albuma.Nove numerereperka će predstaviti i na žurci u klubu Drugstore 19. oktobra, za koju su karte već u prodaji!

Izdanje „Mržnja“je u Srbiji dostupno na servisima Deezer i Google Play, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://Mimimercedez.lnk.to/Mrznja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.