Miloš Vučević podneo krivične prijave protiv braće Vučić zbog “Jovanjice”

2
Foto: Tanjug

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević podneo je krivične prijave protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja Vučića zbog slučaja Jovanjica, preneo je N1.

On je rekao da je krivičnu prijavu podneo kao “Miloš Vučević”, da nije naveo kvalifikaciju krivičnog dela, kao i da krivična prijava sadrži sve izjave i navode pojedinih političara u medijima i na društvenim mrežama.

“Ako navodi na društvenim mrežama nisu tačni, onda oni koji su to iznosili, govorili su gnusne laži i potrebna je njihova odgovornost zbog gnusnih laži i uznemiravanja javnosti”, rekao je Vučićević.

Aleksandar Vučić rekao je ranije da će Vučević podneti krivičnu prijavu protiv njega za slučaj “Jovanjica”, jer, kako je rekao, nema smisla da 500 puta odgovara na iste “gluposti o kojima neko govori, a ne podnosi krivičnu prijavu”.

“To je smisao svega i ljudi će čuti za sedam, 10 do 15 dana. Predato je sve ono što su navodili proteklih dana”, rekao je Vučić.

Opozicija tvrdi da je vlasnik “Jovanjice”, na kojoj je otkrivena plantaža marihuane, prilikom privođenja telefonom zvao Vučućevog brata Andreja.

2 KOMENTARA

Comments are closed.