Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio da je tema bojkota izbora nametnuta, ishitrena i nepromišljena.

Jovanvič je rekao da smatra da je ta ideja otvorena iz politikantskih razloga koji se tiču prevlasti u srpskoj opoziciji, preneo je B92.

„Sve je to užasno kratkovido“, rekao je Jovanović za list Danas dodajući da je lično protiv bojkota i da će DSS odluku o tome doneti kad izbori budu raspisani.

On smatra da će bojkot predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću doneti apsolutnu vlast bez mogućnosti da se osporava, osim na ulici.

Odgovarajući na pitanje da li su u pravu pojedini analitičari kada tvrde da treba najpre podvući crtu između prave i lažne opozicije, Jovanović je rekao da je to moguće jer nije bez osnova, ali je problem što će takva crta poslužiti za obračun sa neistomišljenicima u okviru opozicije i borbu za prevlast unutar nje.

„Grešimo ako jednoumlje koje nameće vlast zamenimo jednoumljem koje ćemo nametati u opoziciji“, smatra Jovanović.

Komentar(1)

  1. Milan NS
    16. септембар 2019. 12:01

    Vas iz DSS niko ne sluša još od kako je Koštunica stao na Slobinu stranu za vreme prostesta 90tih. Vi ste običan "Trojanski konj" i želim vam da što pre nestanete s političke scene ove zemlje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.