Saradnik Belivuka uhapšen u društvu člana Državnog veća tužilaca Toma Zorića: “Izdajem mu stan, usput sam uzeo račune…”

3
Printsreen/YouTube/Pancevo RTV

Navijač Partizana Miloš Đukanović iz Pančeva, za koga mediji navode da je blizak vođi navijačke grupe “Principi” Veljku Belivuku, uhapšen je danas u ovom gradu dok je bio u društvu Toma Zorića, člana Državnog veča tužilaca i Milice Ljubičić, zamenice Drugog osnovnog javnog tužioca, prenosi Blic.

Zorić je potvrdio da se hapšenje Đukanovića dogodilo pred njim, ali je istakao da mladića poznaje jer mu izdaje stan.

“Milošu Đukanoviću izdajem stan. Bio sam s Milicom na kafi posle posla kada sam se usput našao sa Đukanovićem da uzmem račune. U tom trenutku je prišla policija i priveli su ga”, rekao je Zorić.

On dodaje, da drugih informacija o Đukanoviću nema.

U Pančevu su privedene još dve osobe bliske grupi Velje Nevolje i Marka Miljkovića Mareta. U pitanju su Predrag Janković poznatiji kao Pesko i Marko Milosavljević javnosti poznat pod nadimkom Bojke. Janković i Milosavljević su produžene ruke Belivuka.

3 KOMENTARA

  1. Да му полиција можда није издавала атуо, као Колувији ?

  2. Da li taj Milos Djukanovic ima regularnu prijavu boravka na adresi Zoricevog stana koji je unajmio? Da li je Zoric prijavio taj Ugovor i da li placa porez na prihod od izdavanja nekretnenine kako je to zakonom propisano? Ili ce to Tuzilastvo a i Istrazivacko novinarstvo da previde ?

Comments are closed.