Kandidat za gradonačelnika Beograda liste „Srbija protiv nasilja“ Vladimir Obradović izjavio je danas da se kandidat za odbornika te liste Đorđe Miketić, nakon što je objavljen njegov privatni snimak, povukao iz izborne kampanje, a da će tek biti odlučeno da li će ostati na toj listi.

„Miketić se povukao iz kampanje da ona ne bi bila obojena tim tabloidnim naslovima“, rekao je Obradović novinarima na Trgu Republike u Beogradu.

On je ocenio da je slučaj Miketića i objavljivanja tog snimka „primer kako se vlast obračunava sa političkim neistomišljenicima“.

„Zalaze u njihov privatni život, baveći se onim što je daleko od izborne kampanje“, kazao je Obradović.

Nosilac liste Dobrica Veselinović ocenio je da će Miketić uraditi ono što je najbolje za koaliciju „Srbija protiv nasilja“.

„Što se tiče daljih koraka, mislim da je u konačnici to lični čin gospodina Miketića. Mislim da će pokazati veliku odgovornost“, rekao je Veselinović, navodeći da je odluka na njemu i njegovoj stranci.

Dodao je da je korišćenje nečijeg žvota u političke svrhe za listu „Srbija protiv nasilja“ neprihvatljivo, kao i da je u pitanju zloupotreba.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.