Miele vam otkriva kulinarske trikove za koje niste znali

  0

  Podignite svoje kulinarske sposobnosti na viši nivo

  Kompanja Miele, u okviru svog najvećeg showroom-a u Beogradu na vodi, po prvi put pokreće serijal live online prezentacija u kojima će predstaviti tajne svojih proizvoda, ispričati do sada neispričane i zanimljive priče o kuvanju, ali i dodeljivati atraktivne Miele originalne poklone.  Sedam live događaja, koji će se dešavati svakog drugog četvrtka od 19h, moći ćete da ispratite na Facebook i Instagram Live Eventima na zvaničnim Miele Srbija stranicama.

  U prvoj epizodi Facebook i Instagram Live-a, 17. juna od 19:00h, specijalna gošća će biti Katarina Šuša, poznatija kao Fensi Štrudla, koja će vam pokazati kako da vam štrudla svaki put bude savršena i neverovatno ukusna.

  Uz specijalne goste i korisnike Miele uređaja, saznaćete kako da vam hrana spolja bude hrskava, a istovremeno sočna i mekana iznutra. Bićete u prilici da vidite da je dovoljno samo da izaberete svoju omiljenu namirnicu, a Miele rerna će sama uraditi sve ostalo. Otkrićete kako da imate potpunu kontrolu nad jelom dok je u rerni, a da ne morate stalno da ustajete i da ga proveravate, kao i još brojne druge interesantne opcije koje vam nudi ovaj tehnoliški najnapredniji brend kućnih aparata.

  Prijavite se za prvi live na ovom linku i iz udobnosti svog doma saznajte sjajne kulinarske trikove!

  U drugoj epizodi, koju ćete takođe moći da ispratite na Facebook i Instagram Live-u na zvaničnim Miele Srbija stranicama, biće predstavljene najatraktivnije Miele ploče za kuvanje (indukcione ploče), aspiratori i frižideri. Specijalni gost biće Vanja Puškar, jedan od najboljih beogradskih kuvara, osnivač i kurator New Balkan Cuisine koncepta i, kako ga često opisuju, gastronomski umetnik. U ovoj epizodi saznaćete sve tajne Miele ploča za kuvanje, kako Miele aspiratori “znaju” kada ste završili sa kuvanjem, ali i brojne druge zanimljivosti.

  Miele je kompanija čiji uređaji već 120 godina predstavljaju sinonim za vrhunski kvalitet bez presedana, i to se nije promenilo ni u današnje vreme brze potrošnje jer je ovo jedina kompanija na svetu koja proizvodi aparate sa životnim vekom od najmanje 20 godina.

  Više o kompaniji: https://www.miele.rs/, Facebook, Instagram, YouTube.