“Mi smo zajedno sa SPC Krivokapića izvukli iz prašnjavog kabineta…”

1
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Narodni poslanik Skupštine Crne Gore i član Demokratskog fronta Milan Knežević rekao je da je on ispred većine i koalicije Za budućnost Crne Gore i da je predložio Zdravka Krivokapića za mandatara, čime je doprineo da kasnije bude izabran za premijera.

On je podsetio na izbornu noć 30. avgusta kada je na desetine građana pevalo na ulicama “Nek’ se čuje sa nebesa, nema više DPS-a” i poručio da “izgleda da je to samo bio san ljetnje noći”. 

“Sad se pjeva ‘Nek se čuje sa nebesa, sve je više DPS-a, više supe manje mesa”, izjavio je Knežević.

On je rekao da su krivci za ovu situaciju “ovdje neprisustvujući” Zdravko Krivokapić i njegov “albanski brat” Dritan Abazović, “koji su napravili savez protiv DF-a u manastiru Ostrog”.

“Nije Dritan kriv, jer smo ukazali da Dritan neće štititi interese Srba. Nama je kriv Zdravko Krivokapić, čovjek kojeg smo zajedno sa SPC episkopima i sveštenicima, kao totalnog anonimusa, izvukli iz prašnjavag kabineta i postavili ga da bude prvi na izbornoj listi”, kazao je Knežević. On je rekao da su upravo oni “ovakvi kakvi su – ćelavi, krezubi, sa šarafima” pobedili DPS Mila Đukanovića.

1 KOMENTAR

  1. Ma sram te bilo.
    Krivokapić je za vas ljudina, postenje, moral.
    A ove reci koje izgovarate samo govore koliko ste los covek.

Comments are closed.