Mesi potpisao dvogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom: Promocija sutra, primećen na aerodromu u Parizu…

0

Fudbalski klub Pari Sen Žermen potvrdio je dovođenje najboljeg igrača sveta Lionela Mesija. Klub iz prestonice Francuske na društvenim mrežama objavio je video-snimak kojim najavljuje Mesija, koji je već stigao u Pariz. Prezentacija na “Parku prinčeva” zakazana je za sredu od 11 časova, a svetski mediji, među kojima i ugledni Njujork tajms, pišu da je Mesi potpsao dvogodišnji ugovor sa Francuzima.

Argentinac stiže u “grad svetlosti” nakon više od 20 godina u “Blaugrani”, pošto klub nije uspeo da ga zadrži zbog finansijskih problema.

Njegov otac je pred dolazak na aerodrom potvrdio novinarima transfer, što je potom učinio i PSŽ, snimkom koji jasno aludira na Leov dolazak.

Na njemu se može videti nekoliko asocijacija na Mesija, poput šest Zlatnih lopti, činije za mate sa argentinskom zastavom, mestom u svlačionici između Nejmara i Mbapea…

Takođe, i brazilski napadač, koji mu je bio saigrač nekoliko godina na “Kamp Nou”, objavio je na društvenim mrežama sliku sa Mesijem uz opis “ponovo zajedno”.

“Ovo je Pariz”, pisalo je na majici koju je Mesi nosio kada je sleteo u Pariz.