Mesara Morava otvorila prvi Meat Concept Store u Beogradu

  0

  Vrhunska gastronomija u potpuno novom izdanju

  Mesara Morava je na Palilulskoj pijaci otvorila prvi Meat Concept Store, mesto napravljeno u skladu sa svetskim trendovima gde će se uživati u premium selekciji mesa koje pripremaju vrhunski kuvari. Tako ova čuvena beogradska mesara koja već skoro 40 godina svojim sugrađanima obezbeđuje sve vrste najkvalitetnijeg mesa proširuje svoje poslovanje, ali ujedno i gastronomsku ponudu Beograda.

  Od sada svi koji svrate na Palilulsku pijacu moći će da u novootvorenom objektu po vrlo popularnim cenama uživaju u vrhunskim stekovima koji su do sada isključivo bili dostupni samo u ekskluzivnim i specijalizovanim restoranima u gradu.

  U prvom beogradskom Meat Concept Store-u uživaće se u Dry Aged Ribeye, T-bone i Tomahawk stekovima, odležalim ramstecima, angus burgerima, tartar bifteku, zatim autentičnim specijalitetima kao što su jagnjeća pljeskavica, juneća dijafragma, juneće kosti, kao i uvek popularnim Moravinim ćevapima i pikantnim roštiljskim kobasicama koje će uz čašu pažljivo uparenog vina, ili piva uvek biti odličan izbor.

  O Mesari Morava

  Morava je beogradska mesara koja još od 1984. godine predstavlja mesto na na kome se kupuju visokokvalitetni komadi svih vrsta mesa. Već skoro 40 godina uigran i stručan tim svojim sugrađanima odabire i priprema porudžbine i sa njima nesebično deli svoje znanje i zavidno gastronomsko iskustvo. Mesara Morava prisutna je i u HoReCa tržišnom segmentu pa je tako autentični portfolio proizvoda ove mesare prisutan na menijima brojnih renomiranih restorana i hotela širom Srbije.

  Pored novootvorenog Meat Concept Store-a na Palilulskoj pijaci, maloprodajni objekti Mesare Morava nalaze se u Ilije Garašanina 20 na Paliluli, kao i u ulici Petra Zrinjskog 6 u Zemunu.

  POSTAVI KOMENTAR

  Unesite komentar
  Unesite ime