Mercator-S snažno razvija maloprodajnu mrežu

  0
  Foto: IDEA

  Nakon mesec dana renoviranja, jutros je otvorena IDEA Super prodavnica u Zemunu. Moderan trgovinski objekat koji je svojim kupcima ponudio novi ambijent kupovine, pažljivo odabran asortiman domaćih proizvoda i vrhunsku uslugu.

  „U poslednje dve godine otvorili smo i renovirali 44 prodavnice i ono što je još važnije u njima danas radi više od 500 naših novih koleginica i kolega. Istim tempom nastavljamo dalje i u narednih nekoliko meseci ćemo otvoriti i renovirati još 20 novih objekata, u Kraljevu, Subotici, Ubu, Novom Sadu, Smederevu, Beogradu i drugim gradovima i mestima širom Srbije. Ono što nam je cilj i sa otvaranjima i sa renoviranjima je da našim kupcima ponudimo najmoderniji ambijent kupovine, vrhunsku uslugu i najširi asortiman domaćih proizvoda”, rekla je Nataša Pavlović, direktorka marketinga kompanije Mercator-S.

  Razvoj maloprodajne mreže značajan je, ne samo za trgovce i kupce, nego i za domaće proizvođače. Upravo o tome, na otvaranju IDEA Super prodavnice u Zemunu govorio je i Miloš Jelić, generalni direktor kompanije Nelt.

  „Mercator je partner koji ima ekspanziju na tržištu Srbije, i mi sa njim pratimo tu ekspanziju, i želimo da dođemo do svakog kupca. Zajednički cilj nam je da dođemo do svakog potrošača i ponudimo ono što je potrošaču potrebno, a to su adekvatna cena i adekvatna usluga”, rekao je Miloš Jelić, generalni direktor kompanije Nelt.

  Kompanija Mercator-S deo je Fortenova Grupe i jedan od najvećih maloprodajnih lanaca na tržištu Srbije. U mreži, koja pokriva gotovo 80 gradova i mesta širom zemlje, kompanija ima više od 300 IDEA prodavnica, 33 RODA marketa, dva moderna MERCATOR hipermarketa koji svakoga dana usluže i do 300.000 potrošača.