Mercator-S poziva kandidate za 100 radnih mesta u Srbiji

    0

    Na prvom virtuelnom sajmu zapošljavanja, koji je otvoren danas do 16 časova, a koji organizuje Nacionalna služba za zapošljavanje, među 70 drugih kompanija predstavljen je i Mercator-S, koji trenutno ima više od 100 otvorenih radnih mesta.

    Svi koji su u potrazi za poslom ili zainteresovani za rad na pozicijama prodavca, konsultanta u prodaji (IDEA Organic), mesara, vozača, magacionera, kontrolora izlaza robe, referenta kontrole zaliha ili žele da se zaposle na bilo kom drugom otvorenom radnom mestu u Mercator-S, mogu odmah da posete https://www.nsz-sajamzaposljavanja.rs/, i dobiće sve potrebne informacije kako da postanu deo Mercator-S tima. 

    „Ponosni smo što smo, zahvaljujući rastu naše kompanije i širenja maloprodajne mreže, u situaciji da zaposlimo više od 100 ljudi.  Imamo otvorena radna mesta u velikom broju gradova širom Srbije, kao i za rad u Upravi kompanije, u Beogradu. Mercator-S zapošljava 8300 vrednih ljudi iz cele Srbije, najrazličitijh obrazovnih profila i starosnih grupa. Samim tim kod nas je dobrodošao svako ko želi da radi, da ima siguran posao i ko želi da razvija svoje veštine i usavršava znanje”, poručuje Jelena Šribar, direktorka područja ljudskih resursa u kompaniji Mercator-S.

    Sajam zapošljavanja organizovan je uz podršku globalnog Programa „Migracije i razvoj”, koji u Srbiji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju – GIZ.