„Poslednji dani snimanja bili su zaista emotivni jer smo se svi opraštali jedni od drugih, a tek kad sam saznala da Arja umire u drugoj epizodi, bila sam…“

Ovo su bile reči glumice Mejsi Vilijams koja tumači lik Arje Stark u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena.

Naime, fanovi „Igre prestola“ čiju poslednju sezonu svi željno išćekujemo, na nekoliko minuta ostali su u šoku kada je mlada glumica izgovorila ove reči u emisiji kod Džimija Falona.

Ona je najpre govorila o omiljenim trenucima njenog lika, a potom je prešla na dešavanja u poslednjoj sezoni. Insistirala je na tome da ne može ništa da otkrije, da bi se slučajno „izlanula“. Potom je počela da plače i da se trese.

„Da li idemo uživo? Možemo li ovo da isečemo?“, upitala je voditelja, koji je pokušao da je smiri.

Međutim, mlada glumica je konstatovala da će svi prisutni tvitovati o tome i pobegla iz studija na par trenutaka. Džimi Falon je potrčao za njom, a potom su se zajedno vratili i povikali „Aprililili!“

Premijera poslednje sezone „Igre prestola“ najavljena je za 14. april. Jedna od aktuelnih teorija je da će Džon Snežni umreti na isti način kao Ned Stark, zbog identične poze koju zauzimaju napromotivnom posteru. Druga teorija je da će Sersei biti ta koja će spasiti Vesteros, kao i da će Bren Stark postati negativac u seriji.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.