Međusobno poverenje i poštovanje – ključ za prevazilaženje krize

  0

  M6 Edukativni centar iz Skoplja organizovao je besplatno predavanje za javnost u regionu sa dr Isakom Adizezom, jednim od najcenjenijih konsultanata država i kompanija širom sveta. Online predavanje biznis i organizacionog konsultanta, bila je tema “Menadžment u kriznim vremenima i šta posle”, izazvalo je veliko interesovanje javnosti, posebno među preduzetnicima i donosiocima odluka u kompanijama.

  U vreme kada se suočavamo sa jednom od najvećih kriza moderne istorije, dr Adizez je svojom metodologijom i dugogodišnjim iskustvom izneo lični stav i savete o upravljanju kompanijama, ali i državom tokom perioda krize, kao i po završetku. Dr. Adizez otvorio je teme o kojima se u kompanijama retko razgovara, a ključne su za rast, razvoj i prevazilaženje krize, a to su temelji svakog sistema, pojedinca, porodice, kompanije, države.

  ,,Međusobno poštovanje (priznanja prava na različitost), poverenje (verovanje da i druga strana nosi i moj interes u svom srcu, a ne samo svoj), kultura i identitet trebalo bi da budu  prioritet. Region Balkana bi trebalo da bude dijamant i ponudi posetiocima nezaboravno iskustvo!”

  S obzirom na budućnost, “Veštačka inteligencija već nadmašuje kapacitete ljudskog uma. Budućnost poslovanja i čovečanstva je u srcu. Savladali smo mišiće i mozak. Samo rad sa srcem i iz srca može doneti razvoj, opstanak na ovoj planeti “ rekao je dr Adizez.

  Dr Isak Adizez rođen je u Skoplju i jedan je od najangažovanijih i najrenomiranijih predavača i konsultanata u svetu. Bio je profesor na nekoliko prestižnih univerziteta, a njegovo ime se nalazi na listi 30 najboljih konsultanata u Americi. Kao priznanje za doprinos razvoju teorije i prakse menadžmenta, dr Adizez je nosilac 21 počasnog doktorata sa univerziteta u deset zemalja sveta.

  M6 Edukativni centar je vodeći regionalni centar za transformaciju i razvoj društva kroz kontinuirano apsorbiranje i podsticanje znanja, inovacija, kreativnosti i kulture u svakodnevnom životu i radu pojedinaca, kompanija i institucija.