Međunarodni poljoprivredni sajam – kompaniji Dijamant pet zlatnih medalja i Veliki šampionski pehar

    0

    Kompanija Dijamant iz Zrenjanina i ove godine osvojila je prvo mesto i veliki šampionski pehar za visok kvalitet, na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.  

    Komisija za ocenjivanje kvaliteta je tokom svečane dodele priznanja u Kongresnom centru Master hale Novosadskog sajma, u četiri kategorije dodelila pet zlatnih medalja i jedan Veliki šampionski pehar kompaniji Dijamant, koja je još jednom pokazala da je apsolutni lider kvaliteta na tržištu ulja i nosilac najviših svetskih i domaćih priznanja za inovativnost i kvalitet proizvoda. U kategoriji jestivih biljnih ulja, kompanija Dijamant odnela je kući čak dve zlatne nagrade.   

    „Više od 80 godina sa velikim uspehom poslujemo na tržištu jestivih ulja i osvajanjem ove prestižne nagrade još jednom smo to i dokazali. Maksimalno smo posvećeni konstantnom unapređenju tehnoloških procesa i kvaliteta svih naših proizvoda, čime uspevamo da zadržimo lidersku poziciju na domaćem i regionalnom tržištu. Kompanija Dijamant najviše je prepoznatljiva po svom suncokretovom ulju čiji kvalitet proizvoda je  rezultat pažljivog odabira najkvalitetnijeg zrna suncokreta i najsavremenijih metoda skladištenja“ izjavila je Bojana Petrašek Dunđerski, brend menadžer kompanije Dijamant dodavši da inovativnost, razvijanje kategorija i novih proizvoda ovu kompaniju čine konkurentnom i korak ispred očekivanja svih potrošača.

    Kompanija Dijamant AD najveći je proizvođač jestivih ulja i vodeći proizvođač margarina, biljnih masti, majoneza i delikatesnih proizvoda na bazi majoneza u Srbiji. Osim proizvoda za široku potrošnju, Dijamant proizvodi i sirovine za druge prehrambene industrije, pre svega za konditorsku industriju i pekarstvo.