(Beta) – Košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović gotovo izvesno neće igrati za Srbiju na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, potvrđeno je danas za Sport Klub.

„Naš reprezentativac je pre dve-tri nedelje operisao skakačko, desno koleno, a oporavak traži vreme, ne baš kratko, minimum tri meseca“, rekao je za Sport Klub dugogodišnji lekar nacionalnog tima Dragan Radovanović.

„Skoro svakodnevno se čujemo, zahvat je protekao u najboljem redu, na jednoj klinici u Kaliforniji. On ostaje još mesec dana u Americi, a onda bi trebalo da dođe u Srbiju, Beograd“, dodao je on.

Ovo je druga operacija, ali ne istog kolena Bogdanovića, koji je krajem septembra 2018. godine dok je još bio član Sakramenta morao da se podvrgne artoskopskoj proceduri.

Bogdanović se povredio pred kraj (tekuće) sezone, ali je uspeo da pomogne Atlanti u plej-ofu, kada ju je sa 4:1 u seriji eliminisao Majami.

Šampionat Evrope na programu je od 1. do 18. septembra, a Srbija će igrati u grupi sa Češkom, Poljskom, Finskom, Izraelom i Holandijom.

https://www.nstore.rs/product/citalacki-raj-godisnja-pretplata-na-digitalno-izdanje-nedeljnika-2000-knjiga/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.