Mediji: Belivukovi ljudi provalili u zapečaćen prostor na stadionu Partizana

1

(Beta) – Nepoznate osobe skinule su pre nekoliko dana pečat sa vrata nekadašnjeg restorana FK Partizan, u Humskoj, i nasilno ušle u objekat iako ga je policija nakon akcije hapšenja organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka blokirala, piše danas Politika.

Prema saznanjima lista policijska ekipa zajedno sa forenzičarima preksinoć je ponovo stavila pečat na vrata tog restorana na stadionu.

Ko je nasilno ulazio u objekat za sad nije poznato.

Sagovornik lista upućen u slučaj, rekao je da je očigledno da Belivukovi huligani i dalje “vršljaju” na stadionu, ulaze gde hoće pa i u prostorije koje su zatvorene nakon pretresa u okviru istrage.

On je rekao da je skidanje pečata i ulazak u te prostorije krivično delo i pita kako je moguće da niko nije video da su otpečatirana vrata restorana, a do njih je i glavni ulaz u ovo sportsko društvo.

Dodao je i da je sve pokriveno video-nadzorom.

Kako list navodi, policija je nakon hapšenja Belivuka otkrila tajni štek na stadionu Partizana.

U prostorijama koje su nastale pregrađivanjem nekadašnjeg restorana otkriveni su droga i oružje. Posebno je zanimljivo da je tu nađen i snajper.

Belivuk je svakodnevno dolazio na stadion u Humskoj, piše Politika.

1 KOMENTAR

  1. Cela Kosovska Mitrovica je pokrivena kamerama, pa se ne zna ko je ubio Olivera Ivanovica. Ili nece da se zna. Stadion Partizana je i proteklih godina bio pokriven kamerama, pa?

Comments are closed.