Član Predsedništva Pokreta „Metla 2020“ Novica Antić ocenio je danas da poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović vređa dostojanstvo parlamenta i inteligenciju naroda odlukom da štrajkuje glađu jer se tužilaštvo ne oglašava zbog postupaka lidera Dveri Boška Obradovića.

„Narodna skupština je ta koja postavlja javne tužioce koji za svoj rad toj istoj skupštini polažu račune. Samo ova činjenica dovoljna je da prikaže količinu besmisla i omalovažavanja ustavne uloge Narodne skupštine oličenog u štrajku glađu narodnog poslanika Aleksandra Martinovića“, naveo je Antić u pisanoj izjavi.

Antić je upitao gde je bio Martinović da pita šta radi tužilaštvo kada je na nezakonit način upotrebljen helikopter Vojske Srbije u kojem je poginulo sedam ljudi, ili kada su nestala dva minuta sa snimka sa naplatne rampe u Doljevcu, kada se u javnosti govorilo o Krušiku i Jovanjici, ili kada je javnost pitala kako Martinović prima plate na fakultetima na kojima se ne pojavljuje.

„Besmislenim sedenjem na stepenicama Narodne skupštine, Martinović je pokazao da je isti kao i oni zbog kojih je stupio u štrajk glađu i da je politika stranke koju predstavlja dvolična i licemerna jer je usmerena isključivo na postizanje njenih sitnih ličnih političkih interesa, a ne na zaštitu i uspostavljanje ustavnog poretka i pravne države koja je u ozbiljnoj krizi“, dodao je Antić.

(Beta)

https://www.nstore.rs/product/nedeljnik-pretplata-na-elektronsko-izdanje-za-inostranstvo/

Komentara

  1. Ana
    11 maja 2020 18:23

    I treba tako kada nismo izašli i postavili ga na mesto koje mu pripada. Dozvolili smo da nas pravi budalama i da se bogati bez mnogo rada sa mnogo laži. Mi "kulturno" ćutimo i trpimo a on priča nebuloze i više se ne kontroliše. Laž na laž, nije on kriv! Mi smo mu dozvolili da se tako ponaša i prima platu kao da nešto radi. Taj parlament je smešan, bal ludaka svaki dan.

  2. Balkan
    12 maja 2020 10:34

    O ovom coveku ne treba trositi reci ali se vidi napredak od stiropora do udobnih skupstinskih stolica, bas lepo, napredno. Ziveli

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.