(Beta) – Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma saopštio je danas da je tužio sina predsednice Stranke slobode i pravde (SSP) u Jagodini Katarine Jokić, zbog, kako je naveo, lažnog prijavljivanja obijanja stana.
Marković je u pisanoj izjavi naveo da je sin predsednice SSP u Jagodini 1. maja prijavio obijanje stana, ali je policija utvrdila da ne postoje tragovi obijanja, kao i da ništa iz stana nije ukradeno.

„Katarina Jokić i Marinika Tepić su odmah na svoje društvene mreže i u medije plasirale vest kako se vrši pritisak na članove Đilasove stranke u Jagodini, kako je odbijen stan Katarine Jokić. Niti je bilo odbijanja stana, niti je stan Katarine Jokić, već njene majke“, izjavio je Marković.

Prema njegovim rečima, ovo je samo stara „uobičajena navika“ Marinike Tepić da u javnost „plasira svoje laži“.

„Marinika Tepić je prvo slagala na skandaloznoj konferenciji za štampu da je njen lažni svedok insajder ‘radio za Markovića’ u njegovom hotelu. Niti je radio za Palmu, niti je pomenuti hotel Palmin, a ispostavilo se da je lažni svedok funkcioner Djilasove stranke i kriminalac koji je više puta hapšen i osudjivan“, naveo je Marković.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.