Marinika Tepić: “Vučićevo pojavljivanje u javnosti zajedno sa Palmom je direktna poruka tužilaštvu…”

0
Printscreen/YouTube/Srpska napredna stranka

(Beta) – Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je da je današnje pojavljivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na otvaranju jedne fabrike u Jagodini s Draganom Markovićem – Palmom, direktna poruka tužilaštvu dok je ono “u najosetljivijoj fazi istrage optužbi za organizovanu prostituciju”, a meta optužbi je Marković.

“On (Vučić) je isti perfomans sprovodio i kad je oslobađao Milana Radojčića odgovornosti za smrt Olivera Ivanovića, i kad je oslobađao Lončara i Gašića za smrt posade Omera Mehića, i kad je oslobađao Babića sa smrt Stanike Gligorijević” u saobraćajnom udesu kod Niša, rekla je Tepić za TV N1.

Ona je dodala da o slučaju u Jagodini svakog dana ima svedočenja novih devojaka i mladih žena, ali i njihovih sestara i majki, koje “žive pakao pakla”.

“Meni je nebitno da li će ta fabrika (‘Fišer automotiv sistems’, koja je danas otvorena) biti otvorena od Vučića ili bilo koga, neće im Vučić davati plate, niti od njega zavisi svet. Ono što je najvažnije, ovo je (pojavljivanje s Markovićem) direktan pritisak na tužilaštvo u najosetljvijoj fazi, mi čekamo da ono objavi odluku”, navela je potpredsednica SSP.