Marinika Tepić: Svaku novorođenu bebu ova vlast je zadužila za više od 8.000 evra

0
Foto Đorđe Kojadinović za Nedeljnik

(Beta) – Nosilac liste koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije Marinika Tepić je rekla da je svaka novorođena beba u Srbiji sada zadužena za više od 8.000 evra i obaćala da će biti “raskrinkana mafijaška hobotnica” koja je za to odgovorna.

Ona je u Smederevskoj Palanci rekla da je “svaki novac koji je usmeren na džepove partije i bratije uzet od usta penzionerima, studentima, roditeljima, poljoprivrednicima”, saopštila je njena koalicija.

“Hvali se Aleksandar Vučić da uvozimo, pokazuje slike robnih rezervi, a naš seljak plače nad mukom i znojem jer sa svojih 10 prstiju ne može danas ni porodicu na prehrani, a nekada je mogao celu Zemlju”, rekla je ona.

Tepić je rekla da se lista Ujedinjeni za pobedu Srbije zalaže za povratak pravde.

Naglasila je da to podrazumeva da svi koji su se ogrešili o Zakon krivično odgovaraju, da oni koji su se ogrešili o ljude budu lustrirani, i da se sprovede pravi Zakon o poreklu imovine.

Rekla da je lokalna lista Ujedinjeni za pobedu Srbije takođe broj 5, a pozvala je ljude da izađu na izbore.

“Najvažnije je da izađu i neka svako razmisli svojom glavom jer svako vidi kako živi, kako se zapošljava, kako može da napreduje ili ne”, navela je Tepić.

Navela je i da se Smederevska Palanka ne razlikuje od drugih gradova u Srbiji, odnosno da svi imaju svoje lokalne kabadahije, svoje partijske komesare.

“Ovde je to čovek koji je ‘zadužen’ i za moje rodno Pančevo, Branko Malović koji ovde godinama upravlja batinanjem, gepekovanjem, čovek koji ne zna da sastavi dve rečenice”, rekla je Tepić.

Dodala je da se sa njim videla na sudu.

“Rekao je da ima bol na duši vredan milion evra jer sam rekla da tuče ljude”, navela je ona.