Marinika Tepić o bojkotu: Bojim se da je onaj ko posle sedam godina misli da je rano reći “stop” samo puki lovac na mandat

2
Foto: Printscreen N1

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da će ta stranka pored parlamentarnih, bojkotovati i lokalne i pokrajinske izbore jer je to, kako je ocenila, jedini način da se “demontira sistem u kojem živimo sedam godina”, preneo je N1.

“Obećali smo građanima, potpisali Sporazum s narodom i nema odstupanja. A onaj ko misli da je posle sedam godina ove mizerije preuranjeno reći ‘Stop!’ i ‘Nema dalje!’, bojim se da je zaista samo puki lovac na mandat, tačnije imunitet”, izjavila je Tepić u intervjuu za Danas. 

Na komentar da iz Evrope i sveta stižu mišljenja da bojkot izbora nije poželjan, Tepić je ocenila da je naivno očekivati da će bilo ko iz administracije Evropske unije “posle godina neskrivene bliskosti” s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem “priznati grešku i reći biračima: ‘Mi smo skoro deceniju promašili i ulagali novac u balkanskog diktatora’

Tepić je istakla da izjave Vučića da ga nije briga da li će doći do bojkota, i da se SSP “krije iza bojkota” kako ne bi morala da prizna poraz, predstavljaju “udice”. 

“Hajde da te ‘udice’ koje on podmeće, zaobiđemo i da govorimo o tome kako ćemo uvesti specijalnog antikorupcijskog tužioca samo za javne funkcionere po ugledu na Rumuniju, da razgovaramo o tome kako ćemo vratiti oteti deo penzija, da ćemo promeniti Zakon o radu koji će radnike da štiti, umesto što služi samo poslodavcu, da bi minimalna zarada morala biti najmanje koliko i minimalna potrošačka korpa”, kazala je ona. 

2 KOMENTARA

  1. Gospodja Tepić je racionalnalna političara. Sluša kako jad i beda odzvanjaju u narodu, tako da ne može pogrešiti kada je za bojkot ovog totaltarnog režima, koji uz pomoć trećerazrednih političara iz Evrope žele da se održe na vlasti, gazeći preko sirotinje.

  2. Sa tobom nikada ne bi potpisao nikakav sporazum. A sa kim si ti to potpisala sporazum, kojim narodom? Promenila si devet stranaka. Ti kao nisi lovac na mandat. Kome ti uopšte trebaš kao političar. Kako te nije sramota.

Comments are closed.