Marinika Tepić odgovorila Šapiću: “Možda jednom saznamo šta ste naučili na fakultetu na livadi u Mladenovcu iza pumpe”

3
Foto Đorđe Kojadinović za Nedeljnik

Potpredsednica Stranke slobode i pravde i nosilac liste koalicije “Ujedinjena Srbija” Marnika Tepić odgovorila je kandidatu SNS za gradonačelnika Aleksandru Šapiću, koji se u svom poslednjem saopštenju osvrnuo na njeno obrazovanje.

Pošto ga je nosilac liste koalicije „Ujedinjena Srbija“ za beogradske izbore, Vladeta Janković, nekoliko puta tokom gostovanja na televiziji Nova S nazvao „doktorom Šapićem“, kandidat naprednjaka i predsednik opštine Novi Beograd mu je odgovorio, navodeći da bi Janković u tom slučaju morao i Mariniku Tepić da naziva „nastavnicom rumunskog jezika“.

“U tom slučaju će Mariniku Tepić nazivati ‘nastavnicom rumunskog’, Dragana Đilasa ‘avio – inženjerom’, jer je završio Odsek za vazduhoplovstvo, Vuka Jeremića, ‘teorijskim fizičarem’, a Mikija Aleksića ‘carinikom’, pošto je pohađao Višu poslovnu školu za porez i carinu”, poručio je Šapić.

Šapić je u pisanoj izjavi ocenio da se u našem narodu „doktorima“ obično nazivaju lekari „koji leče ljude“, a ne oni koji su iz bilo koje druge oblasti završili doktorske studije.

„To se obično radi kada tu osobu želimo da ismejemo, pa je onda nazivamo po stručnoj spremi, to jest, na osnovu stečenog obrazovanja i formalne kvalifikacije koju ono nosi“, primetio je Šapić.

3 KOMENTARA

  1. Предизборна појачна атмосфера ради. Све у стилу: ти ћеш мени(?); па и ја ћу теби(!). Уз сву умудреност и “забринутост” народну и земаљску. Наслушаћемо се таквих “мислених” глава. А све празна до празније. Па ти онда гласај.

  2. Nebitna je školska sprema da bi se govorilo o poštenju i časnoj reči i ko je kakav čovek! Neka se okrene unazad i neka navede kada i gde je Aleksandar lagao i vređao bilo kog političkog protivnika (da ne govorimo o uzimanju u usta članove njihovih porodica) i da se priseti šta je sve slagala a i dalje iznosi sve te iste Gebelsovske laži nadajući se da će nas ubediti da je sve to istina. Za to nije važan ni Aleksandrov doktorat ni šta je saam postigao u sportu gde je svakako DOKTOR vaterpola, a čime ona može da se pohvali, sem da govori šta od nje traži njen finansijer što je jedno moralno dno ličnosti!

Comments are closed.