Novoobjavljena dokumenta u sudskom procesu protiv Gilejn Maksvel, glavne saradnice Džefrija Epstajna, koja je dobila nadimak „Epstajnova madam“, otkrili su nove detalje o njegovom prijateljstvu sa princom Endrjuom.

Dokumenta koja je objavio sud u Njujorku govore o jednom od ugovorenih susreta koji se odigrao na privatnom Epstajnovom ostrvu na Devičanskim ostrvima, prenosi RTS.

Navodi se da je Epstajn primorao devojku, koja je u sudskom procesu poznata kao Džejn Do br. 3 ali joj je pravo ime Virdžinija Roberts, da „uradi sve što princ od nje zahteva i da mu posle raportira sa detaljima seksualnog zlostavljanja“.

Epstajn je, navodno, podvodio devojku i nudio njene seksualne usluge moćnim ljudima kako bi im se „dodvorio i iskoristio to za svoju poslovnu, ličnu, političku i finansijsku dobit, kao i da dođe do potencijalno inkriminišućih informacija kojima bi mogao da ih ucenjuje“.

Osim toga, dokumenta takođe sadrže i tvrdnje da je princ Endrju pokušao da lobira u SAD za Epstajna kako bi milijarder dobio što povoljniju nagodbu u sudskom procesu koji je uključivao prostituciju dece iz 2008. godine.

Objavljena dokumenta su deo tužbe iz 2015. godine, koju su protiv Epstajna podigle druge devojke koje je podvodio, poznate kao Džejn Do br. 1 i Džejn Do br. 2.

Njihovo objavljivanje zahtevali su advokati Virdžinije Roberts.

Tvrdi se takođe da se u još neobjavljenim dokumentima navodi da je Virdžinija Roberts tri puta bila primorana da ima seksualan odnos sa princom Endrjuom – na ostrvu, ali i u stanovima u Londonu i Njujorku čija je vlasnica bila Gilejn Maksvel.

Preciznih datuma o navodnim dešavanjima nema, ali se tvrdi da je Gilejn Maksvel prvi put prišla Virdžniji Roberts 1999. godine, kada je imala 15 godina.

https://www.nstore.rs/product/godisnja-pretplata-na-magazin-nedeljnik/

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.