Fondacija SOS Dečija sela Srbija nastavlja svoju humanu misiju. Tim povodom nedavno je ponovo aktivirala donatorski SMS broj. Slanjem prazne poruke na 6323 donirate 100 dinara za decu i mlade bez roditeljskog staranja koji rastu u SOS Dečijem selu Kraljevo, Zajednici mladih ili dobijaju podršku Fondacije kroz Centar “Jaki mladi” i Centre za podršku porodici.  

“Fondacija SOS Dečija sela Srbija već 15 godina stvara porodice za decu i mlade bez roditeljskog staranja. Tokom tog perioda u SOS Dečijem selu Kraljevo dom je našlo 160 dece, dok su naši Centri za podršku porodici, u Beogradu, Obrenovcu i Nišu, kao i Centar „Jaki mladi” pružili savetodavnu, psiho-socijalnu i materijalnu podršku za 1.596 dece, 3.062 mladih i čak 750 porodica. Danas u SOS Dečijem selu Kraljevo živi 69-oro dece i mladih, dok je još 25-oro njih u našoj „Zajednici mladih“. Kako bi i na dalje, jednako uspešno, pružali DOM PUN LJUBAVI ZA SVAKO DETE potrebna nam je podrška građana Srbije. Svi koji žele da bude deo naše tople i plemenite priče, i zajedno sa nama grade srećniju budućnost za decu i mlade u riziku i bez roditeljskog staranja, to mogu učiniti slanjem prazne poruke na broj 6323. Deo donacije dobijene putem SMS-a biće iskorišćen za nabavku energentata za grejanje SOS Dečijeg sela Kraljevo, a nakon toga sva sredstva biće usmerena na poboljšanju kvaliteta života dece i mladih koji se nalaze u nekom obliku alternativne brige u okviru naše Fondacije,“ – rekla je Vesna Mraković Jokanović, nacionalni direktor Fondacije SOS Dečija sela Srbija.

Podršku radu Fondacije SOS Dečija sela Srbija, putem SMS poruke, mogu dati svi korisnici MTS, Telenor i VIP mreže nezavisno da li koriste postapaid i prepaid pakete. Cena poruke je 100 dinara + PDV.


Potrebno je samo malo pomoći za mnogo ljubavi. Zajedno i solidarno možemo napraviti krupne promene.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.