(Beta) – Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić pozvala je danas ministra finansija Sinišu Malog da „uruči ključeve svojih stanova u Bugakoj novinarima koji su ih otkrili“, navodeći i da je „sve više napredovao u državnoj službi što se više bavio sumnjivim poslovima i varao jer je to izgleda referenca za uspeh u ovoj vlasti“.

„Podsetiću vas da sam ranije pitala Malog kada će novinarima ‘Krika’ da uruči ključeve od svoja 24 stana u Bugarskoj jer ih, je, 2015. godine kada su to otkrili, napao da lažu a onda im je rekao – ako ikad dokažu da je bio vlasnik tih stanova on će im odmah uručiti ključeve. Vreme je za zvanični poziv novinarima da ih dobiju“, rekla je Tepić, na konferenciji za novinare, govoreći o „Panamskim papirima“.

Ona je rekla i da se predsednik države Aleksnadar Vučić „upleo kao pile u kučine pokušavajući da demantuje da se zna sa Zvonkom Veselinovićem tvrdeći da možda nisu nikad razgovarali i da nema njegov broj umemorisan u svom telefonu“.

„Zna Vučić dobro ko je Veselinović, zna šta mu duguje i pokušava da se izvuče i laže“, rekla je Tepić, govoreći o „partiji, bratiji i mafiji“.

Ona je pokazala fotografiju Veselinović zajedno sa bratom predsednika, Andrejom Vučičem, u prostorijama Inviktus medija za vreme izborne kampanje 2014. gde „sigurno Veselnović nije bio samo da bi se slikao“, kojoj je Srpska napredna stranka „platila sedam milona dinara mada je to pokušala da prikrije“.

Govoreći o povezanosti lica u vrhu vlasti ona je navela da je na mesto direktora jedne od ćerki firmi SDPR postavljen Ognjen Oliverić, „koji se redovno pojavljivao u delegacijama Aleksandra Vučića“, a „pedeset odsto je suvlasnik Invektus medija“.

Ona rekla da tužilaštvo na čelu sa Zagorkom Dolovac neće ispitati sve ove godajaje, ali „nije uzaludno na njih ukazivati“ jer će se vlast sigurno promeniti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.