(FOTO) Malčanski berberin uhapšen na groblju, kad je izašao iz skrovišta video ga meštanin: Kako je pao otmičar Ninoslav Jovanović

5
Foto: MUP

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, uhapšen je danas u policijskoj akciji na području Malče, potvrdila je policija.

Bili su blokirani svi izlazi iz sela, a Jovanović je uhapšen na seoskom groblju, prenose mediji. On je prebačen u niški sud, javlja RTS.

U Malči je sat i po vremena trajala potraga policije za Malčanskim berberinom koji je oko 12 časova viđen u jednoj kući. Petar Cekić, meštanin ispričao je za RTS da ga je jutros primetio u Malči, nakon čega je prijavio policiji.

Prema trenutno dostupnim informacijama, veruje se da je on prespavao u seniku te kuće, a viđen je kada je izašao, kako se sumnja, u potrazi za hranom.

Policija i Žandarmerija sedamnaest dana su tragali za Ninoslavom Jovanovićem, osumnjičenim da je 20. decembra oteo Moniku Karimanović (12) iz Suvog Dola. Devojčica je i dalje na bolničkom lečenju i sa njom radi tim psihologa.

Kao i prethodnih dana potraga je danas usmerena pre svega na Malču i okolna sela, Vrelo, Pasjaču, Oreovac i Jasenovik, ali se za otmičarem tragalo i u drugim selima između Niša i Knjaževca, preneo je N1.

Direktor policije Vladimir Rebić je prilikom poslednjeg obilaska pripadnika policije i Žandarmerije na terenu, najavio da će se potraga odvijati istim intenzitetom dok Jovanović ne bude pronađen. Prema njegovim rečima, Jovanović se od početka avgusta vodi kao nestalo lice, a policija je naknadno došla do saznanja da je prebivao na različitim lokacijama.

“Koristio je zemunice i napuštene kuće, gde je na neki način skladištio vodu ili hranu kako bi preživeo. To su stvari koje nam otežavaju potragu. Verujemo da je sada u nekoj od zemunica ili napuštenih kuća”, izjavio je Rebić.

Po izlasku iz zatvora silovao je dvanaestogodišnju devojčicu, nakon što ju je dva dana držao zatočenu. Dok je bio u bekstvu pokušao je da siluje još jednu dvanestogodišnju devojčicu, ali je devojčicu spasao drvoseča.

Zbog silovanja i pokušaja silovanja osuđen je na 15 godina zatvora, međutim, odlukom Vrhovnog suda, kazna mu je smanjena na 12 godina. Po drugom izlasku iz zatvora Jovanović je uznemiravao žene preko društvenih mreža i zbog toga je bio u pritvoru pet meseci. Na slobodi je od januara 2019.

5 KOMENTARA

  1. Pa cime ce sad da nas zamajavaju?? Plasim se da nijedna tema nija dovoljno bitna da zameni ovaj rialiti?!

Comments are closed.