“Majka me je prodala silovatelju za 500 evra”: Demi Mur o traumi koju je doživela sa 15 godina

5
Foto: Profimedia

Glumica Demi Mur tvrdi da je sa 15 godina bila silovana u svojoj kući, a da je muškarac koji je to počinio rekao da je njena majka dobila 500 evra za to, prenosi Gardijan.

Demi Mur (56) je u memoarima “Inside Out” otkrila koliko ju je taj događaj razorio. Sve se dogodilo kada je jednom prilikom došla kući i zatekla starijeg muškarca, kojeg je njena majka poznavala. Nakon što ju je silovao, izgovorio je rečenicu u kojoj joj se narugao.

“To je bilo silovanje. Razorna izdaja, otkrivena njegovim okrutnim pitanjem: ‘Kakav je osećaj biti prodata kao kurva za 500 evra?'”

Njena majka bila je težak alkoholičar, i prema Deminim rečima, kao tinejdžerku ju je vodila po barovima da bi ih muškarci primetili. Majka joj je preminula 1998. godine.

Na pitanje da li je verovala tom čoveku, rekla je da “u dubini svoga srca” nije. “Ne mislim da je to bila direktna transakcija. Ali, ona mu je ipak dozvolila i naškodila mi je.”

Njena majka je već dugo bila toksična po Demi i pre ovog događaja. Ona se priseća da kako je spasavala majku kada je prvi put pokušala da se ubije, a sve kada je Demi imala 12 godina.

“Sećam se da sam koristila prste, male dečije prste, da izvučem iz njenih usta pilule koje je pokušala da proguta”, kaže Mur. To se dogodilo “mnogo, mnogo puta”. “Moje detinjstvo je bilo okončano. Momenat koji menja život.”

Kasnije se i sama borila sa zloupotrebom droge i alkohola, i sama išla na rehabilitaciju sredinom osamdestih. Ponovo joj se život pretvorio u pakao kada se razvodila od Eštona Kučera i saznala da ju je varao. Ona je kolabirala na zabavi zbog neuhranjenosti i zloupotrebe supstanci.

“Mislim da je ključno pitanje za mene je kako sam došla dovde.

5 KOMENTARA

  1. Šteta što nemate neke prave novinare u redakciji da napišu nešto pametno a ne ove budalaštine.

Comments are closed.