Glumica Demi Mur tvrdi da je sa 15 godina bila silovana u svojoj kući, a da je muškarac koji je to počinio rekao da je njena majka dobila 500 evra za to, prenosi Gardijan.

Demi Mur (56) je u memoarima „Inside Out“ otkrila koliko ju je taj događaj razorio. Sve se dogodilo kada je jednom prilikom došla kući i zatekla starijeg muškarca, kojeg je njena majka poznavala. Nakon što ju je silovao, izgovorio je rečenicu u kojoj joj se narugao.

„To je bilo silovanje. Razorna izdaja, otkrivena njegovim okrutnim pitanjem: ‘Kakav je osećaj biti prodata kao kurva za 500 evra?'“

Njena majka bila je težak alkoholičar, i prema Deminim rečima, kao tinejdžerku ju je vodila po barovima da bi ih muškarci primetili. Majka joj je preminula 1998. godine.

Na pitanje da li je verovala tom čoveku, rekla je da „u dubini svoga srca“ nije. „Ne mislim da je to bila direktna transakcija. Ali, ona mu je ipak dozvolila i naškodila mi je.“

Njena majka je već dugo bila toksična po Demi i pre ovog događaja. Ona se priseća da kako je spasavala majku kada je prvi put pokušala da se ubije, a sve kada je Demi imala 12 godina.

„Sećam se da sam koristila prste, male dečije prste, da izvučem iz njenih usta pilule koje je pokušala da proguta“, kaže Mur. To se dogodilo „mnogo, mnogo puta“. „Moje detinjstvo je bilo okončano. Momenat koji menja život.“

Kasnije se i sama borila sa zloupotrebom droge i alkohola, i sama išla na rehabilitaciju sredinom osamdestih. Ponovo joj se život pretvorio u pakao kada se razvodila od Eštona Kučera i saznala da ju je varao. Ona je kolabirala na zabavi zbog neuhranjenosti i zloupotrebe supstanci.

„Mislim da je ključno pitanje za mene je kako sam došla dovde.

Tagovi

Komentara

 1. tata
  24. септембар 2019. 18:06

  500 EVRA? Od kad se to eVro koristi u Americi?

  1. Emina
   25. септембар 2019. 01:04

   Bravo. Još evro pre 30 godina

 2. Ljiljana
  25. септембар 2019. 00:09

  Jao, bas je dosadna! Sta li je sve dozivela jos od rodjenja! Koje gluposti.

 3. Danijela
  26. септембар 2019. 21:58

  Kad je ona imala 15 godina euro nije ni postojao...

 4. Bole
  27. септембар 2019. 08:38

  Šteta što nemate neke prave novinare u redakciji da napišu nešto pametno a ne ove budalaštine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.