Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske pozvalo je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka da ispita tačnost navoda i izjasni se povodom teških optužbi Suzane Radanović u vezi sa ubistvom njenog sina Davida, prenosi N1.

Suzana Radanović je na Fejsbuk grupi „Pravda za Davida“ objavila status u kojem je za smrt svoga sina direktno optužila inspektora MUP-a Republike Srpske Dubravka Kremenovića.

„Budući da je imenovana lično prozvala pripadnika MUP-a Republike Srpske za ubistvo, tražimo da se tužilaštvo javno oglasi“, stoji u zahtevu ministarstva unutrašnjih poslova.

Suzana Radanović je objavila da je posle jučerašnje objave o Kremenoviću dobila preteće poruke, o kojima je obavestila nadležne policijske agencije.

David Dragičević nestao je u noći 18. marta 2018. godine, a njegovo telo pronađeno je 24. marta na ušću rečice Crkvena u reku Vrbas.

Posle dva dana policija je saopštila da je mladić nastradao nesrećnim slučajem, dok porodica mladića tvrdi da je on 18. marta otet, zatočen, mučen, udavljen, a potom bačen u Crkvenu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.