Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da otvaranje „Slobodne zone“ dela opozicije kod zgrade predsedništva nije nešto naročito bitno i da nema problem sa tim protestom.

„Nemam problem sa tim, prođem mahnem ljudima – dobar dan, doviđenja, sve najbolje vam želim i to je to“, rekao je Vučić za TV Pink.

On je rekao da greše mnogi koji misle da je u politici važna tehnika umesto sadržaja, a da program i sadržaj opozicije nije čuo.

„U politici je važno šta ćete ljudima da ponudite, plan, program, a to je ono što nisam video, ni čuo kod njih“, rekao je Vučić.

Razgovor sa Vučićem je vođen u zgradi Predsedništva, prenosi N1, pa se u jednom momentu u prenosu čulo i dovikivanje putem razglasa.

Vučić je na to rekao da im je, kada je dolazio na posao, mahnuo i da ih je pitao hoće li da pojedu nešto, ali da im je „sad došao neko od njihovih šefova pa moraju da ‘arlauču'“.

Komentara

 1. Crna Trava se javlja
  6. maja 2019. 11:02

  Ako mu njegovi građani arlauču onda on nema sluha. Dokazuje da nema sluha i ako već mesecima građani ispoljavaju svoja nezadovoljstva njegovom vladavinom i ako nema prava na vladavinu već ima prava da bude servis građanima. Nema odgovora na masu postavljeniih pitanja , nema odgovora na Hercegovačku, nema odgovora na Ivanovića, nema odgovora ne bezbroj laži koje je uputio srpskoj javnosti.I na kraju, građani arlauču. Vreme ti je da skupiš prnje i da ideš sa poslednjom obmanom naroda da niko nije prihvatio tvoj plan o razgraničenju.

  1. Normalan
   7. maja 2019. 00:27

   Ne lupetaj.

   1. mile
    7. maja 2019. 08:46

    A šta je to lupio??? I ne preteruj sa tim "normalan"!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.