Street Food Festival Palilulac je prvog vikenda nakon praznika bio nastavak sjajnog gastronomskog slavlja za sve ljubitelje ukusnih zalogaja i odlične atmosfere. Tokom tri dana, od petka do nedelje, Tašmajdanski park je bio domaćin još jednog odličnog događaja na kome se našlo više od 15 izlagača beogradske street food scene.

Među izlagačima bila je kompanija Gorenje, na čijem su štandu posetioci imali priliku da uživo posmatraju pripremu italijanskih pica i pasta na Gorenje PizzaPlus rerni i gasnoj ploči.

Tajne najfinijih pica i pasti otkrili su svim zainteresovanim posetiocima vrhunski kuvari, koji su uživo pripremali čak i jela po želji posetilaca. Na ovaj način prisutni su imali privilegiju da uče kulinarske trikove i otkriju kako da pripreme ove specijalitete koje svi vole – i to kod kuće!

Sledeći uputstva vrhunskih šefova, a uz pomoć Gorenje aparata, priprema najfinijih pica i pasta zaista postaje uživanje. Odabrani sastojci, pažljivo pripremljeni, i posebne funkcionalnosti pripreme na odgovarajućem uređaju – čini deo magije koja se može odvijati i u vašoj kuhinji.

Bilo da se radi o savršeno hrskavoj pici ili tanjiru ukusne paste bogatog sosa, sve je moguće uz malo truda i inspiracije. Baš zato ova rerna sa program pečenja, posebno je osmišljena kako bi vam pomogla da ispečete savršenu picu, fokaču, somun i slične pečene specijalitete.  

Gorenje rerna i ploča su  mnogo više od aparata u kuhinji – to su vaši pouzdani partneri koji omogućavaju magične trenutke koje ćete dugo pamtiti. Bez obzira na to da li sledite tradicionalne recepte ili istražujete nove, egzotične kuhinje, uz Gorenje aparate za kuhanje svako jelo postaje pravo zadovoljstvo za pripremu. Na taj način, kuhinja postaje mesto gde se rađaju ideje i novi ukusi i gde se deli radost oko stola sa porodicom i prijateljima. Zbog toga posetite Gorenje Srbija sajt ili Hisense / Gorenje prodajne salone i nabavite uređaj pomoću koga ćete oduševiti sve goste i svoje voljene.

Street Food Festival Palilulac nije bio samo događaj za testiranje raznih ukusa, već i prilika da zajedno sa porodicom i prijateljima stvorite nove uspomene koje će trajati!

Zato, spremite se za festivale koje slede – podsetićemo vas na vreme!

Tagovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.