Lutovac: “Vučić bezuspešno pokušava da razbije Demokratsku stranku”

2
Foto Igor Pavićević

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac izjavio je da DS ima veliku odgovornost u “borbi protiv režima predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji bezuspešno pokušava da je razbije i destabilizuje”.

“DS je na pravom putu, na putu povratka nekadašnje snage i zato ne čudi što je Vučić poslednjih dana aktivirao sve resurse u bezuspešnom pokušaju da razbije bojkot izbora i konsolidaciju Demokratske stranke”, rekao je Lutovac, a saopštila je ta stranka.

On je naveo da su narednih nekoliko meseci “ključni za otpor Vučiću i da će zato DS pokazati ozbiljnost i odgovornost i oko sebe okupiti proevropske reformske snage društva”.

Dodao je da će DS sa ostalim kolegama iz opozicije pokazati i “Vučiću i međunarodnoj zajednici da ne pristaju da budu crna tačka Evrope”.

“Ulazimo u završnicu borbe protiv Vučićevog režima koji je vratio Srbiju pedeset godina unazad. Režim puca po svim šavovima i sad pokušava svim silama, koristeći sve državne resurse da razbije Demokratsku stranku i jedinstvo opozicije, ali u tome neće uspeti”, rekao je Lutovac.

Članovi Omladine Demokratske stranke (DS) su od sinoć u prostorijama DS gde čekaju predsednika stranke Zorana Lutovca, a u međuvremenu im se niko nije obratio, niti ima najave kada će dobiti odgovor zašto su raspušteni, izjavila je predstavnica Omladine DS Aleksandra Božić, a preneo N1.

2 KOMENTARA

  1. Шта год урадио, Вучић никада неће достићи резултате уништења ДС које је постигао Тадић.

  2. Najzad je i demokratama došlo u glavu da Demokratska stranka, u ostalom kao i sve druge partije i pokreti, još davne 89.godine nije imala ni D od demokratije, jer je stvorena ispod šinjela KOS-a. Iz tog razloga je i pocepana u više desetina navrata. Sada kada je demokratija zakucala na vrata Demokratske stranke, “skojevske recidive” su se aktivirali sa ciljem novog cepanja. Gospodin Lutovac je ovo shvatio i odlučno uzeo metlu u ruke, uz veliku podršku članova koji su za bojkot izbora. Želim im da istraju.

Comments are closed.