Lutovac: Građani će posle izbora znati ko je spreman da zastupa njihove interese

1
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac izjavio je da će građani posle predstojećih izbora znati ko je spreman da zastupa njihove, a ne svoje lične i partijske interese, kao i ko je “taj ko je spreman da drži datu reč”, saopštila je danas DS.

“Demokratska stranka je alternativa ovom režimu i mi smo spremni da čujemo građane kakvu Srbiju žele. Tako ćemo i urediti državu. Ne sme više biti građana prvog i drugog reda,” obećao je Lutovac, koji je, zajedno sa članom Izvršnog odbora Srdjanom Milivojevićem juče posetio Požegu, Užice, Arilje i Čačak.

Istovremeno s njegovom posetom tim gradovima, i potpredsednica stranke Dragana Rakić i članica Glavnog odbora Alisa Kockar razgovarale su sa gradjanima Zrenjanina.

Predsednik Pokrajinskog odbora DS za Vojvodinu i pokrajinski poslanik Nebojša Novaković promovisao je bojkot u naselju Vojka i u opštini Pećinci, pokrajinski poslanik Miroslav Vasin u Djurđevu i Bečeju, a član Izvršnog odbora stranke Miloš Stojadinović i članica Glavnog odbora Dragana Rašić u Zaječaru.

Kako se dodaje, DS je tako i juče nastavila sa aktivnom promocijom bojkota izbora zakazanih za 21. juni.

U saopštenju se navodi i da je jasno da sadašnja vlast neće omogućiti slobodne izbore sve dok ima onih koji će učestvovati na lažnim – “samo otporom i nepristajanjem na lažne izbore možemo se izboriti za prave, a gradjani će imati priliku da vide 21. juna ko je na njihovoj strani, a kome odgovara postojeće stanje”.


(Beta)

1 KOMENTAR

  1. Korumpirana bitanga i neviđeni licemer – posle izbora DS se RASPADA jer ostaju bez finansiranja, Lutovac beži u SSP kod Đilasa koji će, pod obrazloženjem naplate DS dugova, preuzeti kompletnu infrastrukturu DS. Da li je bilo ko pre 10 godina mogao i da pomisli na ovakav scenario, na propast najjače stranke u Srbiji?

Comments are closed.