Lončar: “Preko 300 pozitivnih na koronavirus bilo na protestu. Pa to puta broj koji su bili u kontaktu sa njima…”

4
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/MO)

“Preko 300 pozitivnih na koronavirus je bilo na protestu. Pa to puta određeni broj koji su bili u kontaktu sa njima. Onda vam je jasno kako je to uticalo na situaciju u Srbiji”, rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar na konferencii kriznog štaba.

U poslednja 24 časa u Srbiji je testirano 11. 521 osoba što je najviše do sada , njih bilo je 426 pozitivno na koronavirus, a preminulo je osam osoba, saopštio je ministar Zlatibor Lončar no je na konferenciji kriznog štaba.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja, u bolnicama širom Srbije je na respiratorima 205 pacijenata.

Hospitalizovana su 4. 619 pacijenta.

“Današnji rezultati nisu za paniku. Dobra je vest da je manje mrtvih. Danas je najveći broj testiranih osoba”, rekao je ministar Zlatibor Lončar.

“Ono što je bitno, procentualno je niži broj zaraženih u odnosu na testirane”, dodao je Lončar.

4 KOMENTARA

  1. Po rečima predsednika 5700 ljudi je podržalo štrajk glađu Martinovića ( za razliku od 80 koliko je podržalo Boška),”pa to puta određeni broj koji su bili u kontaktu sa njima”,i eto ti sad,zašto to prećutkujete?

  2. Kako i zašto je broj inficiranih tako drastično povećan da je predsednik morao da najavi uvođenje policijskog časa zbog čega su protesti i počeli. Oni koji su protestvovali su proširili zarazu i dok još nisu znali da će protestvovati? To što se broj pozitivnih udesetostrucio samo 2 dana nakon izbora nije dokaz da se njihov broj lažirao do izbora?

  3. Što je još uvek manje od derbi utakmice , od utakmice proslave ciganske titule i vašeg slavlja posle nelegitimnih izbora kao i prikupljanja potpisa za iste………KO JE KRIV DR. DEATH

Comments are closed.