Ljubavne afere su uvek bile zanimljive, i akterima i ljudima koji bi da vide šta se tu dešava, od komšiluka pa do gledalaca koji su bindžovali seriju „The Affair“, ili sa nestrpljenjem čekali neku špansku sapunicu.

Svejedno, scenario je isti kad pukne, bude tu puno srče, kao pre neko veče na parkingu ispred zgrade gde je jedna pevačica uopšte nije opravdala svoje ime (Ljupka), izbacivši iz sebe sav bes zbog saznanja da je čovek sa kojim je 10 godina, sa kojim je htela porodicu i da mu rađa „plavooku decu“ – vara.

I koliko god da svi osuđujemo nasilje, javnost se našla na strani ove žene (zar nismo svi nekad bili Ljupka?) pružajući joj podršku putem društvenih mreža gde je postala nekrunisana kraljica svih prevarenih.

Šta je svo ono staklo od polupanih kola u odnosu na slomljeno žensko srce i zar nije zaslužio ono što je dobio?

Možemo da se pravimo da nas ne zanima ljubavna afera estradne zvezde i oženjenog generala policije, oca četvoro dece i ljubitelja maloletnica i cijalisa (kako reče prevarena žena), iako smo o ovoj aferi sigurno čuli ili videli u medijima, ali o tome se priča jer je muška (i ženska) prevara ozbiljna tema a ranjeno žensko srce problem kojim se bave stručnjaci u koji bi imali štošta da kažu o tome (o tome će vam drugom prilikom pisati Zorica Marković).

Možda bi uz „reč stručnjaka“ oni koji nisu u fazonu da je Ljupka „kraljica“ i da je svako nasilje za osudu bolje razumeli zašto je na parkingu polupala dva automobila i udarila pesnicom u bradu čoveka sa kojim živi, kako je rekla. I šta se dešavalo u njenoj glavi a šta je tome prethodilo.

U policiji je, prema pisanju medija, izjavila da je oštetila vozila i da je to uradila jer je bila pod uticajem lekova. Pevačici Ljupki Stević, koja je uništila automobile u vlasništvu generala policije Dragiše Simića, određena je mera zabrane prilaska, a protiv nje biće podnete dve prekršajne prijave, prenose mediji.

Afera je dospela u javnost kada je objavljen snimak od pre nekoliko večeri na kojem se vidi kako pevačica buši gume, udara i besno baca kamen na automobil i psuje („Izađi p….“) a potom iz drugog vozila, na kojem je polomila staklo, izvlači stvari i baca ih po parkingu. Ona je prema pisanju medija sama na Instagram postavila snimak i napisala: „Deset godina sam bacila zbog skoine urane! Neka cela nacija zna! Ne stidim se! Sramota me je“.

U izjavi za medije je posle ovog događaja rekla da prolazi kroz ozbiljne ljubavne probleme.

„Ja ne znam šta žena drugo da uradi da spreči muškarca kad hoće da vara. Mene je zabolelo što sam ga navatala, a on me laže. Deset godina sam provela s njim i znam da me je varao s tri maloletnice“, ispričala je. „Mnogi će da me pljuju zbog toga što sam uradila, ali ja nisam mogla da obuzdam emocije. Molim ljude da me ne osuđuju na osnovu snimaka, to je bila ljudska reakcija“, pokušala je da se opravda.

Pevačica je ispričala da se čovek sa kojim je bila u vezi već pet godina razvodi, iako je ona sumnjala u to. Postavila mu prislušni uređaj u auto i na osnovu razgovora zaključila da je vara. „Došla sam do toga da čovek zove klinke, ugovara sastanke u vikendici gde ima bazen. Govorio je ‘ljubim okce moje’, i ja sam htela da banem tamo. Nisam izdržala, pa je nastao haos. Možete da zamislite kako sam se osećala kad sam videla da u novčaniku ispod ikone drži ‘cijalis'“, nije štedela na iznošenju prljavog veša i detalja na kojima bi pozavideli scenaristi mnogih ljubavnih serija. I naišla je na razumevanje kod nekih.

Jer Ljupka je uradila sve ono što mnoge nisu, osvetila se za sve žene slomljenog srca. „Nije prošao nekažnjeno, neka sve žene znaju – dobio je pesnicu usred brade, nokautirala sam ga i to je to, ja sam potpuno protiv nasilja…“.

Nekome je „too much“ način na koji je to uradila, ali budimo iskreni i bez lažne političke korektnosti, koliko nas je pomislilo „ma neka mu je pokazala“?. Ili je ovo samo jedna epizoda „The Affair“ ali na srpski način, a tu izgleda ne može bez srče.

Komentar(1)

  1. Александар Поповић
    18. septembra 2020. 18:05

    Тај назови генерал већ је прозиван по штампи због сумњивих или неспојивих ствари са шефовањем у полицији. Што би се рекло “познат је органима реда”. Али, нико да се сети да га позове на одговорност. На жалост, није он једини из полицијских кругова “познатих” онима који морају да брину о законитости.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.