Prošlo je pet godina od smrti Bore Todorovića, a kantautorka Lena Kovačević koja ju je krstio čuveni glumac, objavila je na Instagramu poruku u njegovu čast.

„Ti si toliko poseban, toliko nedostižan, da mi se dešavalo da ljudi ne veruju da si moj Kum. Jeste… kao… Bora ti je kum. Zamisli… Onda upadneš na moj rođendan sa buketom cveća, i napraviš atmosferu da ja od sreće gorim i na svakoj slici pored tebe stojim kao da se srećemo prvi put i ti govoriš najbolje fore ikada. I tako od prvog dana.

Nedostaješ nam… Svakog dana… Pet godina… „, napisala je Lena Kovačević.

Mnogi nisu znali da ćerku akademika i pisca Dušana Kovačevića i Boru Todorovića povezuje ovakva veza, iako su njihovi životi, javnost zna, često bili isprepletani.

Komentara

 1. boris ristic
  8. jula 2019. 13:07

  pozdravljam. slivan problem sam i sam imao. moj kum je bio gromada deca su mu takodje poznata pa kada kazem ko me je krstio a ko vencao tek ko mi je kuma bude ovaj lipeta. necu da kazem o kome se radi ali je to porodica koju smatram svojom. da je ona deo mene a ja deo njih a znam da i oni to smatraju pa i decu tako vaspitavaju i ako smo relativno udaljeni i ne srecemo se koliko bi trebalo

 2. Sretko
  8. jula 2019. 17:50

  Pokojni Bora je LEGENDA a nažalost sin, takodjer odlićan glumac je otišao u 10000 p.m. zbog heroina!

  1. Milos Jovic
   9. jula 2019. 18:20

   Da li si razmislio pre nego si ovo napisao ? Kakve je tragedije covek doziveo u poslednje vreme dobro je i dam ziv. Cccc, svasta.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.