Ljajićevi problemi sa koronavirusom: Kako su italijanski mediji izazvali paniku u Istanbulu

0
Adem Ljajic (L) of Besiktas during the Turkish Super league derby match between Fenerbahce and Besiktas at Ulker Stadium in Istanbul , Turkey on December 22 , 2019., Image: 489434100, License: Rights-managed, Restrictions: Not available for publication in Turkey., Model Release: no, Credit line: Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia

Italijanski mediji javili su da je fudbalski reprezentativac Srbije Adem Ljajić u karantinu zbog sumnje da je zaražen opasnim korona virusom, što je njegov klub Bešiktaš odmah demantovao, prenosi Blic.

Italijani su preneli da Ljajić nije u sastavu za utakmicu njegovog Bešiktaša protiv Tranzitna zbog sumnje da je zaražen koronavirusom koji hara Kinom.

Bešiktaš je ubrzo pozvao navijače da se ne obaziru na lažne vesti.

U saopštenju na zvaničnom sajtu kluba navodi se da Adem Ljajić nije zaražen korona virusom, već da ima infekciju krajnika. Tamo se ističe sledeće:

“Našem fudbaleru Ademu Ljajiću je dijagnostifikovan kritipčni tonzilitis (infekcija krajnka sa visokom temperaturom), što je utvrđeno isptivanjima obavljenim u Fulja bolinici, a potom je obavljen i tretman našeg igrača. On je u ovom trenutku stabilno. Mi najljubaznije molimo ljude da na društvenim mrežama ne obražaju pažnju na tvrdnje da Adem Ljajić ima korona virus”.