Lista “nepoželjnih” za modni događaj godine: Ko nije bio pozvan na Met Galu

0
Fotografije: Profimedia

Met Gala održana je sinoć u prisustvu slavnih ličnosti poput Ladi Gage, Selin Dion i mnogih drugih. Međutim, postoji spisak slavnih čije prisustvo nije bilo poželjno.

Na tom događaju okupljaju se najveća imena modne, filmske, muzičke i modne industrije. Lista gostiju je impresivna i svake godine se menja, a ko će ili neće biti pozvan odlučuje glavna urednica američkog izdanja Voga Ana Vintur, koja je na čelu Met Gale od 1995. godine.

Tim Gan koji je modni savetnik i voditelj šoua “Project Runway” na ovu zabavu, navodno nije dobrodošao još od 2006. godine zbog otvorenog rata sa njom.

U razgovoru za New York Post jednom je kao najnezaboravniju stvar koju je doživeo u modnom svetu naveo događaj u kojem je gledao kako Anu Vintur s modne revije, niz stepenice, nose dva telohranitelja. Navodno je urednica Voga tražila da on povuče tu svoju izjavu, ali je odbio.

Iako je američki predsednik, Donald Tramp više nema pravo ulaska na Met Galu. Naime, kada su Vintur pitali koga nikad ne bi ponovno pozvala na Met Galu, bez razmišljanja je rekla baš njegovo ime.

Džoš Hartnet je tinejdžerska holivudska zvezda i rekao je da je jako teško ući na tu zabavu uprkos ogromnoj popularnosti koju uživa.

Kanadski supermodel Koko Roha od 2017. godine više se ne pojavljuje na Met Gali i to otkad je Kejti Peri pozvana kao domaćica događaja. One su se navodno posvađale nakon što je Roha optužila Perijevu 2013. godine da kopira njen stil.

I dizajnerka Rejčel Zoe više nije na popisu gostiju zbog komentara koje je imala na račun Vinturove 2007. godine. Tada je izjavila da je uticajnija od urednice Voga i to joj je bila kobna greška.