Prvi savremeni diskont Lidl otvorio je još jednu prodavnicu u Beogradu, u Avalskoj 21 u naselju Železnik i prvu prodavnicu u Požarevcu, na adresi Đure Đakovića 3b, koje su počele da rade jutros u 8 časova. Sa najnovijim otvaranjima, građanima Srbije su najbolji odnos cene i kvaliteta i jedinstveno iskustvo kupovine dostupni u Lidlu na čak 41 lokaciji, u 28 gradova širom zemlje.

Potrošači u Požarevcu i Železniku moći će od sada da se uvere u kvalitet asortimana od 1600 pažljivo odabranih proizvoda i zbog čega je ovaj trgovinski lanac postao izbor za kupovinu velikog broja potrošača Srbije.

„Nastavljamo sa otvaranjem Lidl prodavnica u želji da jedinstveni koncept Lidl kupovine postane deo svakodnevice i potrošača iz Požarevca i Železnika, a mi ćemo se potruditi da dobrom snabdevenošću, cenama i kvalitetom pridobijemo i njihovo poverenje. U znak zahvalnosti za dobrodošlicu pripremili smo slavljeničke cene u novim prodavnicama, kao i zanimljivu ponudu neprehrambenih artikala u skladu sa sezonom“, izjavila je  Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Kako je dugo najavljivano, prvi Lidl u Požarevcu otvoren je u saradnji sa kompanijom Immofinanz i u okviru njenog ritejl parka Stop Shop.

Veoma smo srećni što možemo da poželimo dobrodošlicu maloprodajnom lancu Lidl u naš ritejl park STOP SHOP u Požarevcu. Verujemo da se Lidl sjajno uklapa u naš maloprodajni koncept ponude proizvoda sa odličnim odnosom cene i kvaliteta. Ovo je velika prednost i za lokalno stanovništvo, ne samo zbog otvaranja novih radnih mesta, već i zbog širenja asortimana proizvoda koji će biti na raspolaganju građanima ovog područja“, istakao je Joško Piteša, menadžer operacija kompanije Immofinanz u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj.

Od danas do 14. juna u svim prodavnicama, pored osnovnih životnih namirnica po akcijskim cenama, Lidl je pripremio i posebne proizvode za inspirativne ukuse na skandinavski način, poput dimljenog lososa, fileta haringe, ćuftica iz švedske kuhinje, danskog peciva, kao i autentične grčke proizvode – originalni feta sir, masline, grčke pite i nezaobilazne dezerte.

Radno vreme novih Lidl prodavnica u Požarevcu i Železniku je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.