“Lideri opozicije da izađu sa Tvitera među narod. Nema niša od čekanja milosti vlasti…”

0
Foto Nedeljnik

(Beta) – Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović pozvao je danas opoziciju da “iz beogradskih kabineta i sa Tvitera izađe na teren,  direktno među narod”, navodeći da je dosta “beogradizacije  Srbije”.

“Vlast nam je zatvorila velike medije, ali nam ne može zabraniti direktan susret sa građanima. Nema ništa od čekanja milosti vlasti ili Brisela, već za svoju slobodu, pravdu i demokratiju se moramo izboriti sami”, rekao je Obradović tokom “Porodične šenje” u Leskovcu, a prenele su Dveri.

On je naveo da ostaje tri dana sa građanima Jablaničkog okruga, želeći da sa njima razgovara o tome kako se izboriti “za promenu vlasti na svim nivoima i kompletnog korumpiranog sistema koji ovde vlada više od 30 godina”.

“Mi smo protiv ove vlasti, ali smo protiv i povratka na vreme bivšeg režima. Srbiji treba smena političkih generacija i da na čelo države i grada Leskovca dođu ljudi koji do sada nisu bili na vlasti”, istakao je Obradović.

Pozvao  je građane Leskovca i Jablaničkog okruga da se jave Dverima ukoliko žele da razgovaraju sa njenim predstavnicima, a oni su, naveo je, “raspoloženi da idu od porodice do porodice, kako glasi i slogan nove kampanje”.

Današnja Porodična šetnja u Leskovcu je početak nove predizborne kampanje Dveri pod sloganom ‘Od porodice do porodice’, a sledeća  je u ponedeljak 10. maja u 12.00 časova u centru Lebana.

Kako je najavio pokret Dveri, to je uvertira za veliku porodičnu šetnju u subotu, 15. maja, na Svetski dan porodice, u 15.00 časova ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.