Tamo u prvim danima pandemije, Rambo Amadeus je na delu pokazao da mu nije do pohlepe i da treba narod zabavljati u samoizolaciji, pa im je omogućio da daunlouduju njegov novi album „Brod budala“. To je bilo u danima kada je svet obećavao da će se promeniti i da je pohlepa grozna stvar.

Tamo u prvim danima pandemije, vanrednih mera, karantina, samoizolacije, dopisivao sam se s Rambom. Znao sam da će on imati zanimljivije teorije i odgovore. Ali smo pomerili intervju jer su se stvari revidirale i menjale, pa je bilo logičnije da to uradimo u danima kada je narod svečano izašao iz vanrednog stanja i ušao u redovno stanje, autobus, teretanu, kafić…

„Virus je otvorio mnoga pitanja“, rekao je Rambo u intervjuu za novi broj Nedeljnika.

Na pitanje da, kao čovek sa mora, kaže kako će izgledati letovanje i more ove godine, Rambo Amadeus je rekao – baš kao nekad.

„Biće neuporedivo manja gužva. Boka kotorska, s obzirom na to da
kruzerima do daljeg neće biti dozvoljen ulazak – biće besprekorno čista i tiha. Vjerujem da se od početka avgusta više niko neće ni sjećati korone, pa će drugi dio sezone opet biti – gužva. Da nisam sa mora – da moram da rezervišem smještaj, uradio bih to čim se otvore granice – da odmor provedem u što manjoj gužvi“, rekao je Rambo Amadeus za Nedeljnik.

Ceo intervju sa Rambom Amadeusom čitajte u novom broju Nedeljnika koji je u prodaji na svim kioscima, ali i u elektronskom PDF izdanju na NSTORE.

https://www.nstore.rs/product/nedeljnik-pretplata-na-elektronsko-izdanje-za-inostranstvo/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.