Letnji raspust je u Stadionu

  0

  Letnje aktivnosti za najmlađe

  Kraj školske godine je znak da je dugo i toplo leto pred nama. Bezbrižne dane bez sedenja u školskim klupama ili odlaska u vrtić, najmlađi članovi društva jedva su dočekali.

  Šoping centar Stadion već dugi niz godina posebnu pažnju posvećuje aktivnostima koje prate dane raspusta. Edukativno-kreativne radionice i program prilagođen deci ali i onima koji se tako osećaju, ove godine biće ispunjen zabavom, sportom, učenjem i nizom animacija.

  Program pod slogonom Letnji raspust je u Stadionu se nastavlja, te vas čekamo 30. i 31. jula od 12h na besplatnim vikend aktivnostima prilagođenim svim uzrastima. Program je osmišljen tako da se mališani ne samo zabave već da imaju priliku da nauče nešto novo na jedan drugačiji način. Osluškivanjem dečijih želja osmislili smo super razonodu koja će trajati tokom celog dana. Sledeći vikend Letnji raspust je u Stadionu biće realizovan 13. i 14. avgusta.

  Niz edukativno-zabavnih radionica animiraće decu na kreativan način i kroz socijalizaciju. Pobrinuli smo se da svako pronađe neku aktivnost kojoj neće moći da odoli. Svi koji nas posete tokom trajanja programa pod sloganom Letnji raspust je u Stadionu imaće priliku da prisustvuju: misaonim igricama kojima podstičemo i razvijamo kreativan način razmišljanja,  zabavno-edukativnom proputovanju u zanimljiv svet geografije, biologije i nauke na kom mališani uče o svetu oko njih i razvijaju osećaj povezanosti sa različitim kulturama sveta. Decu želimo da učimo pažnji, drugarstvu i zajedničkom radu. Tu su i radionice programiranja i robotike ali i dečije predstave. Nismo zaboravili ni na sportske fanove te smo izdvojili sportske aktivacije na kojima ćemo podučavati najmlađe osnovama 3×3 basketa ali i približiti zašto je fizička aktivnost važna kroz igre bez granica. Najbolje očekuju i pokloni koje su obezbedili Extreme Intimo, Dexy CO Kids, McDonalds ali i pokloni iznenađenja.

  Budite deo dobre letnje zabave i iskoristite dane raspusta na kreativan način.

  Čekamo vas na dobro poznatoj adresi, Zaplanjska 32!

  Link: https://stadionshoppingcenter.rs/dodatno/letnji-raspust-je-u-stadionu-2/

  Vikend #2

  Program subota, 30. jul:

  12:00h – 14:00h Igre razmišljanja i snalaženja Puzzle Challenge

  14:00h – 16:00h Kreativno-edukativne radionice Izvezi prvo slovo svog imena

  16:00h – 18:00h Animatorski šou

  18:00h – 19:00h Dečija predstava Teatar Talija

  19:00h – 19:30h Slikanje sa likovima iz predstave

  Program nedelja, 31. jul:

  12:00h – 19:00h Sporstka animacija dece Bushido

  14:00h – 18:00h DJ set