Letnje sportske aktivnosti u STOP SHOP-u Borča: Veštačka stena, sportski poligon i vredni pokloni za posetioce

  0

  Kako bi pružio odličnu priliku za aktivnosti na otvorenom, IMMOFINANZ-ov ritejl park STOP SHOP Borča organizuje zabavne sportske aktivacije za svoje posetioce od 16. do 18. jula, u okviru kampanje „Moje STOP SHOP leto“.

  Tokom ova tri dana, posetioci će imati priliku da iskuse nesvakidašnje adrenalinsko iskustvo na interaktivnoj veštačkoj steni, gde će najhrabrijima i najuspešnijima biti dodeljene nagrade, poput frizbija, rančeva, slagalica i drugih. O bezbednosti će brinuti tim profesionalaca, u skladu sa okolnostima i merama zaštite. Za najmlađe, biće postavljen sportski poligon, gde mališani kroz igru i fizičku aktivnost mogu da razviju spretnost, disciplinu i timski rad. Za sve one koji radije biraju kreativnost, u subotu od 18h biće održane i kreativne radionice.

  Organizovano je i takmičenje na društvenim mrežama! Vredni pokloni očekuju one koji na Instagram-u i Facebook-u pošalju najzanimljivije fotografije koje prikazuju kako provode leto u STOP SHOP-u. Po tri najkreativnija autora na svakoj društvenoj mreži osvojiće po 2000 dinara.

  Sprovodeći sve bezbednosne mere, STOP SHOP ostaje sigurno mesto za kupovinu, a to je i zvanično potvrdio Centar za bezbednu kupovinu (SSC), nezavisna kompanija iz Švedske, koja procenjuje sigurnost šoping centara i ritejl parkova širom sveta. Nedavno dobijeni sertifikat o usaglašenosti sa COVID-19 sigurnosnim merama potvrđuje da STOP SHOP ritejl parkovi u Srbiji posluju u skladu sa internacionalnim bezbednosnim standardima.

  STOP SHOP Borča takođe je pripremio odlične letnje popuste, pa ne propustite priliku da posetite ritejl park ovog vikenda i šopingujete neke od svojih omiljenih brendova sa širokom paletom proizvoda po povoljnim cenama u odnosu na kvalitet.