Kompanija Lesaffre napravila je portal za edukaciju pekara, tehnologa, studenata i srednjoškolaca – budućih pekara, prvi takve vrste u našoj zemlji. Predavači su veliki autoriteti iz sveta pekarstva i proizvodnje, menadžeri proizvodnje, ali i pobednici i žiri takmičenja Pekarijada. Platforma E-pekar je jedinstvena prilika da nauče nešto novo i da unaprede svoje već postojeće veštine kroz webinare za studente tehnologije i đake srednjih stručnih škola, i video sadržaje za pekare. Predavanja su iz oblasti izrade hleba i različitih vrsta peciva.
Svaki od webinara podrazumeva edukaciju o podeli peciva, izradi peciva od kvasnog i lisnatog testa, pripremi i doziranju sirovina, oblikovanju i pečenju peciva.

« Zaista smo ponosni što stojimo iza jednog inovativnog projekta, koji sem što na moderan i zanimljiv način promoviše pekarsku indistriju ima i edukukativan karakter. Kompanija Lesaffre je E- pekar platformom želela da unapredi i razvije što bolje odnose sa budućim meandžerima proizvodnje u industrijskom sektoru, ali i sa pekarima i onima koji će tek to da postanu. Razmena znanja i iskustva je u pekarskom zanatu od neprocenjivog značaja, a ovaj portal je najbolje mesto za to“ rekla je Milena Obradović, marketing menadžer kompanije Lesaffre.

Učestvovanjem na predavanjima tehnologa i ostalih predavača iz industrije, polaznici kursa stiču mogučnost da unaprede svoje znanje i po završetku kursa dobiju sertifikat. Takođe, skupljanjem poena, pekari mogu osvojiti neke od simboličnih nagrada.

Kompanija Lesaffre Srbija dobitnik je nagrade « Digital Awards » koju dodeljuje kompanija Lesaffre na globalnom nivou za digital inicijative. Sa projektom E-pekar platforma Lesaffre Srbija je u ozbiljnoj svetskoj konkurenciji odnela pobedu u kategoriji digitalni imidž.

Tagovi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.