OMV VIVA restorani predstavili su novu liniju sendviča čije je zaštitno lice poznati gastronom i televizijski voditelj Nenad Gladić, popularniji kao Lepi Brka. Novim sendvičima, napravljenim od najboljih sastojaka u velikim kroasanima, po recepturi Lepog Brke, OMV VIVA restorani nastavljaju dobro poznatu praksu afirmacije izvanredne svežine i vrhunskog kvaliteta svojih proizvoda, jer se sendviči prave na licu mesta prema narudžbinama posetilaca OMV benzinskih stanica.

Novi sendviči nazvani Premium kroasan sendvič i Pesto sendvič odličan su dodatak VIVA svetu zadovoljstva. A sve zato što su za vreme pauza u VIVA restoranima tokom naporne letnje vožnje idealni i za najprobirljivije kupce koji provode dosta vremena na putu. Ovi potrošači žele da uživaju u trenucima mira u VIVA svetu zadovoljstva, a pauze u VIVA restoranima im pružaju priliku da se opuste i napune baterije uz kvalitetan obrok.

BEOGRAD, 28.06.2019. OMV pumpa, takmicenje u pravljenju sendvica. Ziri. Sandra Subotin, Dejan Stankovic i Mila Vujisic. Lepi brka RAS foto o bunic

„Sveže pripremljeni sendviči će se naći pred našim gostima posle posebne pripreme a kreirani su u skladu sa zahtevima modernih korisnika naših usluga od sirovina najvišeg kvaliteta i svežine“, rekao je Nikola Bozalo, direktor prodaje OMV Srbija, dodavši da novi prozvodi predstavljaju idealno izbalansiran obrok za pauze tokom dužih putovanja ili u trenucima predaha od gradske vreve.

Lepi Brka je sa svoje strane objasnio da se novi OMV VIVA sendviči  pripremaju prema recepturi koja garantuje punu fuziju ukusa i jedinstven gastronomski doživljaj: „Gosti OMV VIVA restorana imaju priliku da uživaju u dva nova ukusa sa kvalitetnim proizvodima od mesa i sa svežim povrćem u izvrsnim kroasanima, uz dodatak pesto sosa“, istakao je omiljeni TV kuvar.

Sve VIVA obroke odlikuje najviši kvalitet, i u njima se može uživati na licu mesta ili u pokretu. U skladu sa zahtevima posetilaca najprefinjenijih ukusa, VIVA svet zadovoljstva nastoji da u svako doba održi visoke standarde bogatom ponudom svežih proizvoda najboljeg sastava i izrade. VIVA restorani su takođe poznati kod OMV potrošača i po jelima sa roštilja, pripremljenim jelima, koja su samo deo široke VIVA ponude. Za više informacija o OMV benzinskim stanicama sa VIVA prodavnicama/restoranima u Srbiji, posetite www.omv.rs .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.