Lazarevac uskoro dobija svoju prvu Lidl prodavnicu

  0

  Kompanija Lidl Srbija 24. marta otvoriće vrata svoje prve prodavnice u opštini Lazarevac, na adresi Vladike Nikolaja Velimirovića 2. Za samo 10 dana stanovnici ovog dela Šumadijske Kolubare imaće priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine u Lidlu i da uživaju u pažljivo odabranom asortimanu koji čini više od 1.800 proizvoda.

  Kompanija Lidl Srbija je i ovaj put za izgradnju svoje prodavnice angažovala za glavnog izvođača radova srpsku firmu i oko 20 domaćih podizvođača.

  Lidl tim će se otvaranjem prodavnice u Lazarevcu proširiti za više od 25 novih kolega koji trenutno prolaze kroz završnu fazu obuke za rad i koje očekuje moderno radno okruženje, petodnevna radna nedelja i plaćen svaki minut rada. Podsećanja radi, kompanija Lidl Srbija je nedavno raspisala konkurs za čak 150 novih zaposlenih u budućem Logističkom centru u Lapovu, a od 1. marta povećala je i zarade svojim zaposlenima na svim nivoima.

  Da Lazarevčani mogu da očekuju sve novitete koje Lidl donosi, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović: „Potrošači će imati priliku da u svom gradu isprobaju i novu „Lidl Plus“ aplikaciju koja im pruža mogućnost da postanu deo Lidlovog programa lojalnosti i tako ostvare brojne pogodnosti kao što su to dodatne uštede, personalizovani Kuponi, ali i da kroz digitalni letak istražuju akcijske ponude.“

  O Lidlu

  Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje sa oko 11.550 prodavnica, kao i više od 200 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.

  Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 57 prodavnica u 34 grada širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” za 2021. i 2022. godinu.