Lav Pajkić u vrhu izborne liste SNS, a tu je i Jovan Kolundžija. Prvi “ispod Vučića” ministar Nedimović…

5
screenshot/Pink/Kontravizija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u podne raspisati parlamentarne izbore i da će Srpska napredna stranka (SNS) probati da za jedno popodne skupi više nego potreban broj potpisa i predati listu sutra Republičkoj izbornoj komisiji.

“U prvih dvadeset mesta na listi je jedanaest, dvanaest vrlo mladih i novih lica za koje ne znate ali ćete ih upoznati”, rekao je Vučić za Televiziju Pink, najavljujući i da će biti velikih promena medju ministrima.

On je rekao da su to velike, “tektonske” premene u stranci i parlamenetu, jer će ta nova, mlada lica biti poslanici.

“Takve promene su neophodne da bi stranka opstala i da se ne pretvori u ono u šta se pretvorila Demokratska stranka, u biznis partiju””, rekao je Vučić.

U medijima se od juče spekuliše o sastavu izborne liste SNS, pa je objavljeno da će “prvi iz Vučića” biti ministar poljoprivrede. Branislav Nedimović.

Kako se navodi, Predsedištvo Srpske napredne stranke utvrdilo je juče izbornu listu, a iza Nedimovića bi trebalo da slede aktuelna predsednica Skupštine Maja Gojković, a jedno od iznenađenja na vrhu liste je violinista Jovan Kolundžija. Među prvih pet kandidata na listi bi trebalo da budu još i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kao i TV voditelj Lav Pajkić. Mediji navode da će se na listi naći i Ivan Tasovac.

5 KOMENTARA

  1. Lav GrigorijePajkic voditelj kultne ,,Kontravizije,,. velika SNS nada.I to ce sutra da sedi u parlamentu I da odlucuje o sudbini Srbije.

  2. Nedimovic bio je član Demokratske stranke Srbije i na izborima 2003. gоdinе izаbrаn је zа nаrоdnоg pоslаnikа sa te liste. I na narednim izborima, 2008. godine, biran je za Narodnu skupštinu, ali je na lokalnim izborima pobedio u trci za mesto grаdоnаčеlnikа Sremske Mitrovice, pa se odlučio za tu funkciju. DSS je napustio 2008. zbog neslaganja sa politikom stranke. Bio je aktivan u Pokretu „Mitrovica evropska regija“ koji je 2009. potpisao tehničku saradnju sa DS u Pokrajini. Krajem 2010. godine pristupio je Demokratskoj stranci z na kraju 2015 za SNS. Preletac prvog reda ali Vucic voli takve. Narocito ako su ovladali kradjom i lopovlukom iz predhodnih stranaka.

  3. А да кандидујеш и нека нова, млада лица за: брата, кума,… итд., да не останете и даље “бизнис фамилија” ?

Comments are closed.