Kupac Megatrenda uhapšen zbog lažnog prijavljivanja: Prijavio napad i krađu dva televizora, a odneli su ih stanodavci kojima nije plaćao kiriju…

1
screenshot/N1

Navodni kupac Megatrenda Dejan Đorđević je uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48 sati, saznaje N1. On je po nalogu tužilaštva, zadržan jer se sumnja da je lažno prijavio da je napadnut.

Đorđević je policiji rekao da su mu sinoć u stan upala tri nepoznata muškarca i da su ga tom prilikom tukli, naneli mu lakše telesne povrede, a onda odneli i dva televizora iz stana.

Policija je identifikovala i obavila razgovor sa dvojicom muškaraca koji su osumnjičeni da su napali kupca, a reč je o vlasniku stana i njegovom sinu, od kojih Đorđević iznajmljuje tu nekretninu, prenose “Večernje novosti”.

Policija je o svemu obavestila nadležno tužilaštvo, koje je naložilo da se povodom ovog događaja dostavi izveštaj. Đorđević je prijavio policiji da je napadnut u petak uveče.

Đorđević je interesovanje javnosti pobudio navodnom kupovinom Univerziteta Megatrend, oko koje se vode polemike.

Dosadašnji vlasnik Megatrenda Mića Jovanović rekao je da je zatražio raskid ugovora sa Đorđevićem, i za N1 izjavio da je kupcu univerziteta verovao na reč, jer ga je, kaže, omađijao svojom elokvencijom i sugestivnošću.

Đorđević je demantovao da je podnet zahtev za raskid ugovora i kako kaže, pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću tvrdi da na njegovu adresu nije upućen zahtev, predlog ili ponuda da se raskine ugovor o kupovini Megatrenda.

1 KOMENTAR

Comments are closed.