Potpredsednica Građanske inicijative SDP, stranke ubijenog Olivera Ivanovića, Ksenija Božović izjavila je da u priključivanju GI SDP Srpskoj listi u izborima na Kosovu, „ništa nije rađeno ispod žita“.

Božović je na tvrdnje pojedinih članova GI SDP da „nisu znali ništa“ o priključivanju Srpskoj listi, za list „Politika“ rekla da je jedina istina to da je razgovarala sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i da su o tome obavešteni svi članovi SDP.

Ona je naglasila da se sa predstavnicima Srpske liste nije nijednom srela.

„Na tri sastanka koje smo imali u stranačkim prostorijama svi članovi su bili upoznati sa daljem delovanjem. Izneta im je ponuda Srpske liste, kao i to da ćemo na listi imati tri naša kandidata i da ćemo nastupiti pod imenom GI SDP. Oni koji to sada negiraju znaju dobro šta su izjavili u sedištu stranke“, rekla je Božović.

Zaključila je da je preko potrebna saradnja svih političkih faktora u cilju očuvanja jedinstva i uopšte opstanka Srba na Kosovu i Metohiji.

Komentar(1)

  1. Nikša
    7. septembra 2019. 13:31

    Ksenija, radi onako kako veruješ da treba da radiš. Neka te ne uzrujavaju oni, koji te "vole" samo kad si njihova. Sa obe strane.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.