Potpredsednica Građanske inicijative SDP, stranke ubijenog Olivera Ivanovića, Ksenija Božović izjavila je da u priključivanju GI SDP Srpskoj listi u izborima na Kosovu, „ništa nije rađeno ispod žita“.

Božović je na tvrdnje pojedinih članova GI SDP da „nisu znali ništa“ o priključivanju Srpskoj listi, za list „Politika“ rekla da je jedina istina to da je razgovarala sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i da su o tome obavešteni svi članovi SDP.

Ona je naglasila da se sa predstavnicima Srpske liste nije nijednom srela.

„Na tri sastanka koje smo imali u stranačkim prostorijama svi članovi su bili upoznati sa daljem delovanjem. Izneta im je ponuda Srpske liste, kao i to da ćemo na listi imati tri naša kandidata i da ćemo nastupiti pod imenom GI SDP. Oni koji to sada negiraju znaju dobro šta su izjavili u sedištu stranke“, rekla je Božović.

Zaključila je da je preko potrebna saradnja svih političkih faktora u cilju očuvanja jedinstva i uopšte opstanka Srba na Kosovu i Metohiji.

Komentar(1)

  1. Nikša
    7. septembra 2019. 13:31

    Ksenija, radi onako kako veruješ da treba da radiš. Neka te ne uzrujavaju oni, koji te "vole" samo kad si njihova. Sa obe strane.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.