Vođena idejom da sva deca trebaju imati što bolje uslove za bavljenje sportom i da budući šampioni rastu u svim krajevima naše zemlje, kompanija Mozzart je Kruševcu donirala još jedno potpuno novo sportsko igralište. Teren koji će svim Kruševljanima pružiti idealne uslove za bavljenje fudbalom, košarkom i rukometom, u naselju Ujedinjene nacije (ulica Vesnik mira), u sredu 3. juna od 17.15 časova, svečano će otvoriti ministar omladine i sporta Republike Srbije Vanja Udovičić i bivši gradonačelnik ovog grada i aktuelni direktor Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić.

Promociju će uveličati i specijani gosti – košarkaška legenda Dejan Tomašević; nekadašnji reprezentativac i aktuelni potredsednik Košarkaškog saveza Srbije Igor Rakočević; proslavljeni košarkaš i aktuelni direktor Arene Beograd Goran Grbović; nekadašnji kapiten rukometne reprezentacije Srbije i aktuelni tehnički direktor Rukometnog saveza Srbije Ratko Nikolić; fudbalska zvezda i aktuelni potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić; fudbalski reprezentativac Srbije i zvezda Olimpika iz Mareselja Nemanja Radonjić

Privilegiju da prvi isprobaju specijalnu podlogu imaće mladi kruševački sportisti koji će učestvovati u velikoj sportskoj manifestaciji od nacionalnog značaja. Jedinstvenu priliku da „ukradu“ trikove od legendarnih sportista imaće devojčice i dečaci za koje ćemo organizovati ogledne čaove fudbala, rukometa i košarke.

Omiljeno igralište u ovom delu grada na kojem su stasavale brojne generacije dobiće potpuno novi izgled – specijalnu multifunkcionalnu podlogu, profesionalne konstrukcije, zglobne obruče i kliritne table, kao i nove golove za fudbal i rukomet. Sportski kompleks na kojem je rekonstruisana ograda i izgrađene nove tribine, privlačiće različite generacije i ponovo biti jedno od omiljenih mesta za sport, rekreaciju, druženje i odmor u Kruševcu.

Najbolji šuteri imaće dodatnu motivaciju da u takmičenju u šutiranju trojki budu što precizniji, budući da će svaki pogođeni koš, osim prilike za osvajanje sportskih nagrada, imati dodatnu vrednost. U duhu društveno odgovornog poslovanja kompanije Mozzart i ova promocija terena imaće humanitarni karakter,a sav prihod prikupljen od plemenitog takmičenja kompanija Mozzart doniraće za lečenje dečaka Dimitrija Lazića iz Kruševca.

„Dođite da zajedno sa našim specijalnim gostima i brojnim posetiocima, uživamo u sportu, druženju i svima pošaljemo poruku o važnosti negovanja sportskog duha i zdravog života, koju će nakon toga nastaviti da šire i svi budući šampioni i rekreativci na ovom jedinstvenom sportskom kompleksu“ – poručuju iz Mozzarta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.