Kruševac i Kraljevo su novi SBB GIGA gradovi

  0

  SBB nastavlja da digitalizuje Srbiju i iz te kompanije danas saopštavaju da je digitalizacija Kruševca i Kraljeva završena. Korisnici usluga kompanije Srpske kablovske mreže (SBB) u još dva nova GIGA grada imaju povećane brzine interneta, još stabilnije servise i besplatnu digitalnu televiziju na do tri TV uređaja bez dodatnih troškova.

  Sa Kruševcem i Kraljevom SBB kompanija proširila je svoju najsavremeniju GIGA mrežu na 16 gradova, čime je najveća mreža nove generacije u regionu postala još veća. SBB korisnici u GIGA gradovima imaju usluge najsavremenije tehnologije i vrhunsko korisničko iskustvo.

  Zahvaljući petogodišnjoj investiji od 300 miliona evra u Srbiju, Beograd, Novi Sad, Subotica, Gornji Milanovac, Pančevo, Kragujevac, Niš, Paraćin, Sombor, Leskovac, Valjevo, Zrenjanin, Užice i Vršac, a od sada Kruševac i Kraljevo dobili su najsavremeniju digitalnu televiziju, visok kvalitet slike i zvuka i neverovatne brzine interneta do 1 Gbps.

  Digitalizacijom, brzine interneta se u EON paketima povećavaju automatski, u EON Light paketu sa 75 na 150, u EON Full paketu sa 150 na 250, a u EON Premium paketu sa 300 na 500 megabita po sekundi. Korisnici Premium paketa u digitalizovanim gradovima, uz Giga dodatak mogu uživati u brzinama interneta do 1Gbps.

  SBB kompanija poziva nove korisnike da iskoriste aktuelnu promociju EON paketa koji nude usluge televizije, interneta i fiksne telefonije 12 meseci upola cene. Osim sjajnih internet brzina,korisnici dobijaju vrhunsku uslugu televizije na svakom uređaju i digitalnu fiksnu telefoniju koja je dostupna i na mobilnom telefonu. EON Smart Box pretvara svaki TV u Smart TV, EON profili preporučuju sadržaj prema ukusu svakog korisnika u okviru domaćinstva, gledanje TV sadržaja do 7 dana unazad na svim kanalima i Video klub sa preko 19.000 atraktivnih naslova, a uz EON Kids profile i EON Connect deca su bezbedna

  Za više infromacija posetite sajt sbb.rs, najbliže prodajno mesto ili pozovite Kontakt centar SBB-a na 19900.